Gratis

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 - Etappe Z15 Langevelderslag - Zandvoort

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Paviljoen Ahoi

Boulevard Barnaart 19

2041 KB Zandvoort

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe Z15 Langevelderslag - Zandvoort

We beginnen deze etappe in Zandvoort bij Paviljoen Ahoi. Daar staat om 10.00 de koffie en thee voor je klaar. na een korte uitleg over de dag stappen we de bus in om naar Langevelderslag te rijden waar we beginnen met de cleanup.

Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen halverwege met zijn allen op het strand. We verwachten uiteindelijk tussen 15:00 en 16:00 uur in Zandvoort aan te komen. Omdat dit de laatste etappe van de Tour is, zal dit ook de laatste etappe van de Noord route zijn. Wanneer wij aankomen in Zandvoort, zullen we dan ook de andere groep ontmoeten. We gaan er een speciaal moment van maken.

Om 16:00 uur start dan ook gelijk het eindfeest waar iedereen welkom is en om 17:00 uur gaan we beginnen met de bekendmaking van de resultaten van de Boskalis Beach Cleanup Tour 2018….

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan op onze pagina met praktische tips. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 30 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2018.
Op woensdag 1 augustus start de noordroute op Schiermonnikoog en de zuidroute in Cadzand. Deze routes komen samen op woensdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze ‘plastic soep’ zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Paviljoen Ahoi

Boulevard Barnaart 19

2041 KB Zandvoort

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen