Uitverkocht

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 - Etappe Z4 Westenschouwen - Renesse

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Paviljoen Duinzigt

Kraaijensteinweg 162

4328 RD Burgh Haamstede

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe Z4 Westenschouwen - Renesse

De etappe van vandaag starten we in Westenschouwen bij paviljoen Duinzigt, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee met een Zeeuwse bolus, aangeboden door onze partner IHC. Je hoeft van huis geen lunchpakket mee te nemen, want IHC legt je in de watten vandaag en ook dit wordt dus verzorgd door IHC. We lunchen op het strand of in een paviljoen waarna we onze weg vervolgen naar het Verklikkerpad. Wij zorgen ervoor dat je met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie waar we afsluiten met een welverdiend drankje.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan op onze pagina met praktische tips. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Deze etappe wordt mede mogelijk gemaakt door IHC.

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 30 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2018.
Op woensdag 1 augustus start de noordroute op Schiermonnikoog en de zuidroute in Cadzand. Deze routes komen samen op woensdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze ‘plastic soep’ zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Paviljoen Duinzigt

Kraaijensteinweg 162

4328 RD Burgh Haamstede

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen