Gratis

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 - Etappe Z7 Kwade Hoek 2

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Dijk Het Flaauwe Werk 1

Ouddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe Etappe Z7 Kwade Hoek 2

De etappe van vandaag starten we in Kwade Hoek bij paviljoen C-Side, je wordt daar om 10u verwacht en ontvangt dan een lekker bakje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, we lunchen met zijn allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar paviljoen Paal 10, waar we eindigen onder het genot van een drankje. Na de borrel lopen we een kleine 400 meter terug naar ons startpaviljoen.

Nadat je je hebt ingeschreven krijg je van ons een bevestiging met meer informatie. Wil je weten wat handig is om allemaal mee te nemen kijk dan op onze pagina met praktische tips. Ook hebben we enkele spelregels, check hier.

Boskalis Beach Cleanup Tour 2018

Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 30 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2018.
Op woensdag 1 augustus start de noordroute op Schiermonnikoog en de zuidroute in Cadzand. Deze routes komen samen op woensdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze ‘plastic soep’ zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven.

Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Dijk Het Flaauwe Werk 1

Ouddorp

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen