Gratis

Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 - N14. Wijk aan Zee - Velsen-Noord

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

DITTIS SUNSEA

1 De Zwaanstraat

1949 BC Wijk aan Zee

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe N14. Wijk aan Zee - Velsen-Noord

De etappe van vandaag starten we in Wijk aan Zee bij strandpaviljoen SunSeaBar. Je wordt hier om 10.00u verwacht en ontvangt er een lekker kopje koffie of thee. Let op: je hoeft je eigen lunch niet mee te nemen, Nederlandschoon sponsort de lunch! Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandpaviljoen Aloha, waar we gezamenlijk de dag afsluiten onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je daarna met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van eigen vervoer. In het inschrijfformulier kun je aangeven of je wel of niet van deze bussen gebruik wil maken.

Wanneer je je inschrijft, krijg je van ons een bevestigingsmail met meer informatie. Kijk hier voor meer praktische informatie, en lees hier de spelregels die je ondertekent bij inschrijving.

Let op: we zijn dit jaar overdonderd door de geweldige hoeveelheid inschrijvingen. Al rúim voordat de Boskalis Beach Cleanup Tour begint, is een groot deel van de etappes al vol. Als je rechtsboven klikt op ‘registreren’ zie je het aantal beschikbare tickets voor deze etappe. Als er ‘uitverkocht’ staat, zijn er geen tickets meer. We stellen voor elke etappe een maximumcapaciteit vast om het veilig én gezellig te kunnen houden op het strand. Het heeft geen zin om een mail te sturen met de vraag of er nog plek is. Wel kun je later nog eens op deze pagina kijken. Wanneer een deelnemer de inschrijving annuleert, verwerkt Eventbrite dit automatisch en zullen er dus weer tickets beschikbaar zijn. De kans is groot dat dat in aanloop naar de start van de Beach Cleanup Tour gebeurt. Fantastisch dat zoveel van jullie samen met ons in actie willen komen voor een schone zee!


Boskalis Beach Cleanup Tour 2019
Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 31 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2019.

Op donderdag 1 augustus start de noordelijke route op Schiermonnikoog en de zuidelijke route in Cadzand. Deze routes komen samen op donderdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt er zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze plasticsoep zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven. Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Blijf op de hoogte van de Boskalis Beach Cleanup Tour en al het andere werk van Stichting De Noordzee via Facebook, Twitter, Instagram, de maandelijkse nieuwsbrief en de website van de Tour.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

DITTIS SUNSEA

1 De Zwaanstraat

1949 BC Wijk aan Zee

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen