Boskalis Beach Cleanup Tour 2019 - N9. Huisduinen - Grote Keeten

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Storm aan zee

12 Zeeweg

1789 AC Huisduinen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe N9. Huisduinen - Groote Keeten

De etappe van vandaag starten we in Huisduinen bij strandpaviljoen Storm aan Zee. Je wordt hier om 10.00u verwacht en ontvangt er een lekker kopje koffie of thee. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, want we lunchen met z’n allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar strandpaviljoen De Princen Keet, waar we gezamenlijk de dag afsluiten onder het genot van een drankje. Wij zorgen ervoor dat je daarna met de bus wordt teruggebracht naar de startlocatie. Je kunt uiteraard ook gebruik maken van eigen vervoer. In het inschrijfformulier kun je aangeven of je wel of niet van deze bussen gebruik wil maken.

Wanneer je je inschrijft, krijg je van ons een bevestigingsmail met meer informatie. Kijk hier voor meer praktische informatie, en lees hier de spelregels die je ondertekent bij inschrijving.

Let op: als je klikt op ‘registeren’ zie je hoeveel tickets er nog zijn voor deze etappe. Door de grote hoeveelheid enthousiaste deelnemers raken sommige etappes vol. Wanneer een deelnemer de inschrijving annuleert, verwerkt Eventbrite dit automatisch en zullen er dus weer tickets beschikbaar komen.


Boskalis Beach Cleanup Tour 2019
Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 31 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2019.

Op donderdag 1 augustus start de noordelijke route op Schiermonnikoog en de zuidelijke route in Cadzand. Deze routes komen samen op donderdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt er zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze plasticsoep zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven. Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Blijf op de hoogte van de Boskalis Beach Cleanup Tour en al het andere werk van Stichting De Noordzee via Facebook, Twitter, Instagram, de maandelijkse nieuwsbrief en de website van de Tour.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Storm aan zee

12 Zeeweg

1789 AC Huisduinen

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen