Boskalis Beach Cleanup Tour 2022 - N7. Texel

Boskalis Beach Cleanup Tour 2022 - N7. Texel

Venster Acties en details

Gratis

Datum en tijd

Locatie

Paal 17 Aan Zee

94 Ruijslaan

1796 AZ De Koog

Netherlands

Kaart bekijken

N7. Texel

Over dit evenement

Van 1 tot en met 15 augustus gaan we tijdens de 9e Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee weer de héle Noordzeekust opruimen. Samen met duizenden vrijwilligers maken we in dertig etappes de Noordzeestranden schoon. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

De etappe

Op 7 augustus ruimen we het strand van Texel op. We ontvangen je in strandpaviljoen Paal 17 om 10.00. Daar vertellen we je kort hoe de dag eruitziet. Om 10.30 gaan we aan de slag. Om 13.00 nemen we een lunchpauze op het strand waarbij je je eigen meegenomen lunch kan nuttigen. Tip: neem zo min mogelijk wegwerpplastic mee naar het strand!

Rond 16.00 komen we weer terug bij paviljoen Paal 17. Daar maken we de resultaten bekend en sluiten we de dag af! Uiteraard is er daarna nog de ruimte om op eigen gelegenheid een drankje te drinken. Wees er snel bij, want er is maar beperkte plek. Is de etappe waar jij je voor wilt inschrijven vol? Houd de website dan in de gaten. Het kan zijn dat er weer plekken vrijkomen.

Ook kun je aan andere bijzondere etappes meedoen of aan de ecologiedagen.

Wat neem je mee?

Zie het als een dagje strand, maar dan opruimend voor een gezonde en schone Noordzee. Denk aan:

• Voldoende water, lunch en tussendoortjes. We moedigen het aan om zo min mogelijk afval te maken, dus als je een broodtrommel of een herbruikbare waterfles hebt – super!

• Zonnebrandcrème en een pet/hoedje om je tegen de zon te beschermen.

• Goed schoeisel waarmee je over het strand kunt lopen.

• Neem zelf handschoenen of andere opruimmaterialen mee als je die hebt.

Op de hoogte blijven

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. We zullen je per mail op de hoogte houden van eventuele wijzigingen van jouw etappe. En een paar dagen voor jouw etappe sturen we een herinneringsmail met nuttige informatie. Kijk op de website voor meer praktische informatie, veelgestelde vragen en de spelregels die je ondertekent bij inschrijving.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen