Boskalis Beach Cleanup Tour 2022 - Z13. Katwijk aan Zee

Boskalis Beach Cleanup Tour 2022 - Z13. Katwijk aan Zee

Venster Acties en details

Uitverkocht

Datum en tijd

Locatie

strandpaviljoen Willy Zuid

Boulevard Zeezijde 51

2225 BB Katwijk aan Zee

Netherlands

Kaart bekijken

Z13. Katwijk aan Zee

Over dit evenement

Van 1 tot en met 15 augustus gaan we tijdens de 9e Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee weer de héle Noordzeekust opruimen. Samen met duizenden vrijwilligers maken we in dertig etappes de Noordzeestranden schoon. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

De etappe

Op 13 augustus, de dertiende dag van de Boskalis Beach Cleanup Tour van 2022, ruimen we het strand bij Katwijk aan Zee. We ontvangen je in strandpaviljoen Willy Zuid om 10.00. Daar vertellen we je kort hoe de dag eruitziet. Om 10.30 stappen we vervolgens de bus in en die brengt ons naar de locatie vanaf waar we gaan schoonmaken. We lopen dan over het strand terug naar de startlocatie en ruimen al het afval op dat we tegenkomen. Rond 13.00 nemen we een lunchpauze op het strand waarbij je je eigen meegenomen lunch kan nuttigen. Tip: neem zo min mogelijk wegwerpplastic mee naar het strand!

Rond 15.30 komen we weer terug bij paviljoen Willy Zuid. Daar maken we de resultaten bekend en sluiten we de dag af! Uiteraard is er daarna nog de ruimte om op eigen gelegenheid een drankje te drinken. Wees er snel bij, want er is maar beperkte plek. Is de etappe waar jij je voor wilt inschrijven vol? Houd de website dan in de gaten. Het kan zijn dat er weer plekken vrijkomen.

Wil je met je hond meedoen aan de Tour? Dat kan op de speciale hondenetappe op 14 augustus in Noordwijk. Of wil je liever meedoen aan andere bijzondere etappes meedoen of aan de ecologiedagen?

Wat neem je mee?

Zie het als een dagje strand, maar dan opruimend voor een gezonde en schone Noordzee. Denk aan:

• Voldoende water, lunch en tussendoortjes. We moedigen het aan om zo min mogelijk afval te maken, dus als je een broodtrommel of een herbruikbare waterfles hebt – super!

• Zonnebrandcrème en een pet/hoedje om je tegen de zon te beschermen.

• Goed schoeisel waarmee je over het strand kunt lopen.

• Neem zelf handschoenen of andere opruimmaterialen mee als je die hebt.

Op de hoogte blijven

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je een bevestigingsmail met meer informatie over de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee. We zullen je per mail op de hoogte houden van eventuele wijzigingen van jouw etappe. En een paar dagen voor jouw etappe sturen we een herinneringsmail met nuttige informatie. Kijk op de website voor meer praktische informatie, veelgestelde vragen en de spelregels die je ondertekent bij inschrijving.

Delen met vrienden

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen