Boskalis Beach Cleanup Tour

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Strandpaviljoen De Marlijn

2 Prins Bernhardweg

9166 SH Schiermonnikoog

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Etappe N2. Schiermonnikoog 2

De etappe van vandaag starten we op Schiermonnikoog bij Strandpaviljoen De Marlijn. Je wordt hier om 10.00u verwacht en ontvangt er een lekker kopje koffie of thee. Deze dag worden we ondersteund door Natuurmonumenten. Neem wel van huis je eigen lunchpakket mee, want we lunchen met z’n allen op het strand. Na de lunch vervolgen we onze weg naar het startpunt, waar we gezamenlijk de dag afsluiten onder het genot van een drankje.


Wanneer je je inschrijft, krijg je van ons een bevestigingsmail met meer informatie. Kijk hier voor meer praktische informatie, en lees hier de spelregels die je ondertekent bij inschrijving.

Let op: we zijn dit jaar overdonderd door de geweldige hoeveelheid inschrijvingen. Al rúim voordat de Boskalis Beach Cleanup Tour begint, is een groot deel van de etappes al vol. Als je rechtsboven klikt op ‘registreren’ zie je het aantal beschikbare tickets voor deze etappe. Als er ‘uitverkocht’ staat, zijn er geen tickets meer. We stellen voor elke etappe een maximumcapaciteit vast om het veilig én gezellig te kunnen houden op het strand. Het heeft geen zin om een mail te sturen met de vraag of er nog plek is. Wel kun je later nog eens op deze pagina kijken. Wanneer een deelnemer de inschrijving annuleert, verwerkt Eventbrite dit automatisch en zullen er dus weer tickets beschikbaar zijn. De kans is groot dat dat in aanloop naar de start van de Beach Cleanup Tour gebeurt. Fantastisch dat zoveel van jullie samen met ons in actie willen komen voor een schone zee!


Boskalis Beach Cleanup Tour 2020
Tijdens de Boskalis Beach Cleanup Tour van Stichting De Noordzee wordt de héle Noordzeekust schoongemaakt en jij kunt daarbij helpen! De Noordzeekust is verdeeld in 30 etappes die plaatsvinden van 1 t/m 15 augustus 2020.

Op zaterdag 1 augustus start de noordelijke route op Schiermonnikoog en de zuidelijke route in Cadzand. Deze routes komen samen op zaterdag 15 augustus in Zandvoort waar tijdens de feestelijke afsluiting de resultaten worden onthuld. Iedere etappe is zo'n 5 tot 10 km lang en daarbij wordt er zoveel mogelijk afval van het strand opgeruimd. Daarmee laat Stichting De Noordzee zien hoeveel afval er op de stranden ligt en in zee terechtkomt. Want deze plasticsoep zorgt ervoor dat er jaarlijks meer dan 1 miljoen zeedieren sterven. Samen kunnen we hier iets aan doen. Doe jij ook mee? Meld je aan voor een of meerdere etappes!

Blijf op de hoogte van de Boskalis Beach Cleanup Tour en al het andere werk van Stichting De Noordzee via Facebook, Twitter, Instagram, de maandelijkse nieuwsbrief en de website van de Tour.Datum en tijd

Locatie

Strandpaviljoen De Marlijn

2 Prins Bernhardweg

9166 SH Schiermonnikoog

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen