€ 5 – € 19,50

Botanisch Borduren

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

The New Haberdashery organiseert twee borduurworkshops, een voor volwassenen en een voor kinderen. De volwassenen maken met borduurgaren en bijzondere fournituren een prachtig geborduurde corsage. Kinderen gaan tekenen met naald en draad.

Deelnemers leren verschillende basisborduursteken en –technieken toe te passen. Door zowel glanzende als matte materialen te gebruiken ontstaat er een grote variëteit aan versieringen.

Volwassenen

Met borduurgaren, naald en draad creëer je een botanisch borduursel. Hiervoor zijn diverse patronen aanwezig die je direct overneemt of gebruikt als inspiratie voor je ontwerp. Daarnaast kun je je corsage laten shinen met pailletten en glaskraaltjes. Vervolgens leer je van de geborduurde stof een corsage te maken, door deze te transformeren in een opstrijkbare patch of op een kledingstuk vast te zetten.

Ervaring met borduren is niet nodig.

De workshop kost € 19,50 inclusief entree, begeleiding, materiaal, koffie, thee en iets lekkers. Let op: lunch is niet inbegrepen, maar Het Nieuwe Café heeft diverse heerlijke broodjes en salades op de kaart staan.

Tijd: 12.00 tot 16.00 uur

Kinderen

Werk groot of klein, maak een kunstwerk met naald en draad!

De workshop begint met een korte rondleiding door het museum om inspiratie op te doen. Op karton maak je daarna een tekening, die je met naald en (glitter)draad bewerkt. Zo maak je een groot of juist heel klein kunstwerk. Laat je fantasie de vrije loop en maak je mooiste draadcreatie.

De workshop kost 5,00. De prijs is inclusief entree, een korte rondleiding, begeleiding en de materialen.

Tijd: 12.00 tot 14.00 uur

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Het Nieuwe Instituut

Museumpark 25

3015 CB Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen