€ 35 – € 175

BOTENPARADE 2019 - ZONE E

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Herengracht - Amstel - Prinsengracht - Westerdok

Prinsengracht

1018 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Tickets voor particulieren zijn niet langer beschikbaar. Bent u bewoner of PBC lid neem contact op met pridevignet@pride.amterdam

Over dit evenement

Botenparade 2019

Welkom bij de Botenparade - Zone E. Deze zone is de Prinsengracht Rozengracht tot Westerdok en is opgedeeld in vak E19 t/m E23. Kies uw vak zorgvuldig, want u kunt deze niet meer wijzigen achteraf.

Stap 2 – In de webshop klikt u op tickets en selecteert daar het vak waar u wilt liggen en de grootte van uw boot. LET OP: U mag maar 1 ticket aanschaffen anders wordt de hele bestelling geannuleerd. Heeft u van ons een code ontvangen, voer die dan eerst in onder de knop ‘promotie code opgeven’ rechtsboven alle tickets.

Stap 3 – Klik op bestellen, vul alle verplichte gegevens in en maak een keuze voor een tijdslot waarop u zaterdag 3 augustus de gracht wil betreden. Alvorens te kunnen betalen dient u de huisregels met de geboden en verboden goed te lezen en te accepteren.

Stap 4 – Betaal met iDeal, rond de aankoop af en u ontvangt direct per e-mail een bevestiging van uw aankoop. Twee weken voor de parade ontvangt u per e-mail uw ticket en per aangetekende post uw Pride zone sticker.

Stap 5 – Op zaterdag 3 augustus is het zo ver. Plak de zone sticker op uw boot en meldt zich binnen het aangegeven tijdslot bij de ingang van uw zone. Daar dient u zich te legitimeren, wordt uw ticket gescand en plakken wij het definitieve vignet op de zone sticker. Eenmaal binnen vaart u naar het vak dat is aangegeven op uw ticket en krijgt daar een plek toegewezen door onze organisatie.

Stap 6 – Het wachten op de eerste parade boot is begonnen. Geniet van elkaar, maak plezier, babbel, lach, entertain, alles kan, maar versterkt geluid en gebruik van muziek installaties is uit den boze. Schenk jouw passagiers nog even geen alcohol, de dag is nog lang!

Stap 7 – Daar komen de flyboarders, het spektakel gaat langzaam aan beginnen. Trek de fles maar open en dance to the beats. Juich de boten toe, zwaai en stuur luchtkusjes, maar gooi niks naar de boten en spuit ook niet met water. Hopelijk wordt het prachtig weer en lekker warm, maar spring niet in het water en ga ook niet zwemmen.

Stap 8 – Dat was alweer de laatste boot, snel de trossen los want daar moeten we tot de eerste zijgracht achteraan varen. Laat geen troep achter op de kade en neem het vuilnis mee naar huis of gooi dat straks bij de uitgang in de vuilcontainerboot.

PRIDE AMSTERDAM 2019…. BE WHO YOU ARE, LOVE WHO YOU WANT!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Herengracht - Amstel - Prinsengracht - Westerdok

Prinsengracht

1018 Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen