Bouwen aan jouw succes! Doe gratis een keer mee!

Venster Acties

Meerdere data

Bouwen aan jouw succes! Doe gratis een keer mee!

Business kennis sessie van ActionCOACH geeft jou veel voordelen, waardoor jij echte resultaten kunt bereiken en balans krijgt in het leven.

Door Marleen van Dam - ActionCOACH

Waar en wanneer

Datum en tijd

do. 6 apr. 2023 09:00 - do. 16 nov. 2023 12:30 CEST

Locatie

At The Office Pelmolenlaan 2 3447 GW Woerden Netherlands

Over dit evenement

Ondernemers gunnen zichzelf vaak geen tijd om hun kennis te vergroten op gebied van ondernemen in de breedste zin van het woord, denk hierbij oa. aan kennis opdoen op het gebied van planning & organisatie, groei strategieën, werving, managen, aansturen en behouden van personeel. Laat staan dat ze tijd vrijmaken om hier met andere ondernemers over te sparren. Wij brengen tijdens onze maandelijkse sessie deze 2 dingen samen, we reiken de deelnemers kennis aan over specifieke onderwerpen en gaan hierover in gesprek met elkaar tijdens deze maandelijkse donderdagochtend bijeenkomsten!

Voor onze klanten organiseren we vanaf april deze maandelijkse kennis sessies. Wil je hier een keer aan deelnemen?

De maandelijkse Business Kennissessies is onderdeel van het ActionCOACH Membership Programma.

Wat krijg je als je vaste deelnemer aan het Membership programma?

  • 8 Maandelijkse Business kennis sessies van een halve dag
  • Elk Kwartaal een GrowthCLUB Planningsdag
  • 2-wekelijkse online Q&A
  • Toegang tot het 30X videoprogramma’s
  • Wereldklasse hulpmiddelen, sjablonen en systemen
  • Boek van de maand

Optionele uitbreiding

  • 8 Maandelijkse groepsbijeenkomsten van een hele dag
  • Een jaarlijkse planningsessie met jouw coach
  • Wekelijkse 1 uur peer partner programma
  • 1/1 coachingsessies

Optie 1: Ochtendsessie Business Kennissessie gericht op bedrijfsontwikkeling en dé manier om jouw bedrijf vooruit te helpen (inclusief thee/koffie en lunch). Vanaf 09.00 - 12.30 uur .

Optie 2 : Uitgebreidere sessie; optie 1 aangevuld met een Groei MasterCLASS van 1.5 uur (inclusief thee/koffie en lunch). Business Kennissessie is vanaf 09.00 – 12.30 uuur(incl lunch) en daarna van 12.30 – 14.00 de Groei MasterCLASS.

Onderwerpen voor de membership bijeenkomsten zijn:

Donderdagochtend 6 juli

Ken je cijfers. Over het belang van grip op je cijfers. Wat is je resultaat? Hoe is het met de marge? Cashflow, heb je er zicht op. Stuk voor stuk (en meer!) essentiële ingrediënten voor succesvol ondernemerschap.

Donderdagochtend 24 augustus

Het wordt zoals jij wilt. Formuleer je doelen, fixeer je daarop, visualiseer ze voor verbazende resultaten. De gedachte achter “the law of attraction” ontrafeldDonderdagochtend 19 Oktober

De betekenis van een “nee”; Een intensieve kennissessie over verkoop en manieren om de conversie te verbeteren. Laat je bedrijf groeien door je verkoop optimaal te laten draaien.

Donderdagochtend 16 November

Je bucket list; Ieder idee begint met een droom. Die droom kan je omzetten in een of meerdere doelen, vervolgens komt het leren aan de orde. Dan een plan en vervolgens….Actie!

Over de organisator

Investeer in jezelf en in je team en laat je bedrijf floreren. Met dé bewezen en gesteste systemen en strategieën van Engage & Grow en ActionCOACH werk je naar een concreet eindresultaat: een bevlogen team, meer omzet, meer winst en meer vrije tijd. En het mooiste is: wij geven de garantie dat je resultaat behaalt.

Maak kennis met onze bevlogen Business Coach: Marleen van Dam.

Met ruim 30 jaar ervaring in diverse branches, weet ze als geen ander het belang van planning, doelen stellen en behalen om een bedrijf naar een hoger level te brengen. ​In haar eigen bedrijf heeft ze meermaals aangetoond dat omzet en marges te verbeteren zijn, met name door het continu aandacht geven aan het betrekken van haar team bij alle zaken op gebied van sales, marketing, ontwikkeling van systemen en strategische planning.

Op een prettige manier zorgt zij dat jij samen met jouw team je doelen behaalt. 

"Take the lead', is tenslotte niet voor niks het levensmotto van Marleen van Dam. Alleen jij bent verantwoordelijk voor jouw keuzes...