Gratis

BouwLab Live

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

3d Makers Zone

Ingenieur Lelyweg

(eerste links door hek)

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op woensdag 30 oktober gaat BouwLab R&Do officieel van start met een ochtend- en middagprogramma rondom nieuwe innovatieve technologie

Over dit evenement

HET OCHTENDPROGRAMMA = VOL!

U kunt zich alleen nog aanmelden voor BouwLab Live Talk (15:00 - 18:00)

Op woensdag 30 oktober gaat BouwLab R&Do officieel van start. In de 3D Makers Zone zal het startschot worden gegeven om op datzelfde terrein BouwLab R&Do verder vorm te geven met nieuwe innovatieve bouwtechnologieën.

BouwLab Live Talk

Een interactief gesprek met verschillende vertegenwoordigers uit de bouwsector, waaronder Maxime Verhagen van Bouwend Nederland. Verder worden de opgehaalde ideeën van de dag interactief besproken. Tevens is dit de officiële aftrap van BouwLab R&Do

tijd 15 - 18u

plek BouwLab, 3D Makers Zone, Oudeweg 91-96, Haarlem

Meer info op onze website

Routebeschrijving:

MET DE AUTO:

Navigeer met de auto naar de Ingenieur Lelyweg in Haarlem. Dit is een doodlopende straat. Rijd deze in en neem de eerste mogelijkheid links door een groot openstaand hek. U bent gearriveerd bij de 3D Makers Zone. Parkeer uw auto in een van de parkeervakken en loop naar de voorzijde van de grote hal midden op het terrein.

MET OPENBAAR VERVOER:

Neem de trein naar treinstation "Haarlem Spaarnwoude" en loop een kleine 10 minuten richting Oudeweg 91-95. Of neem de trein naar treinstation "Haarlem" en loop 15 minuten richting Oudeweg 91-95. Het is ook mogelijk om een bus te nemen richting de 3D Makers Zone. Bus 15 stopt voor de deur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

3d Makers Zone

Ingenieur Lelyweg

(eerste links door hek)

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen