Gratis

BouwLab Live

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

3d Makers Zone

Ingenieur Lelyweg

(eerste links door hek)

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Op woensdag 30 oktober gaat BouwLab R&Do officieel van start met een ochtend- en middagprogramma rondom nieuwe innovatieve technologie

Over dit evenement

Op woensdag 30 oktober gaat BouwLab R&Do officieel van start. In de 3D Makers Zone zal het startschot worden gegeven om op datzelfde terrein BouwLab R&Do verder vorm te geven met nieuwe innovatieve bouwtechnologieën.

BouwLab Live: een ochtend en middagprogramma rondom technology boosts voor de realisatie van “1 million homes” in 2030 met aansluitend een talkshow en borrel met o.a. Maxime Verhagen - Bouwend Nederland en Karsten Klein - FME

Bekijk meer info op de website

Technology boost voor “1 Million Homes”

In een World Cafe setting gaan deelnemers aan de slag rondom innovatieve ideeën met behulp van deze nieuwe bouwtechnologieën en bespreken de kansen die dit biedt om de bouw van “1 million homes” te versnellen, te verduurzamen of een andere positieve bijdrage te laten leveren.

tijd 10 - 15u

plek BouwLab, 3D Makers Zone, Oudeweg 91-96, Haarlem 

1 MILLION HOMES

De grote Nederlandse steden, binnenlandse vastgoedbeleggers en -ontwikkelaars zijn een samenwerkingsverband aangegaan in het kader van de Holland Metropoolregio om de ontwikkeling van een miljoen nieuwe woningen tegen 2030 te realiseren en een mogelijk chronisch toekomstig woningtekort aan te pakken dat is ontstaan door de toenemende verstedelijking in Nederland.

Een miljoen nieuwe woningen voor 2030. Een behoorlijke ambitieus plan waar nieuwe innovatieve bouwttechnologieën een mooie bijdrage aan kunnen leveren om het process te versnellen, te verbeteren of te verduurzamen.

INNOVATIEVE BOUWTECH

Tijdens BouwLab Live zijn verscheidene bedrij- ven aanwezig met innovatieve bouwtechno logieën. Zij zullen de mogelijkheden en voordelen van deze technologieën uit de doeken doen en de teams bijstaan bij het creëren van ideeën die gebruik maken van deze technologieën voor een versnelling, verduurzaming of ander positief effect op de realisatie van ‘1 million homes’. 

BouwLab Live Talk

Een interactief gesprek met verschillende vertegenwoordigers uit de bouwsector, waaronder Maxime Verhagen van Bouwend Nederland. Verder worden de opgehaalde ideeën van de dag interactief besproken. Tevens is dit de officiële aftrap van BouwLab R&Do

tijd 15 - 18u

plek BouwLab, 3D Makers Zone, Oudeweg 91-96, Haarlem

Routebeschrijving:

MET DE AUTO:

Navigeer met de auto naar de Ingenieur Lelyweg in Haarlem. Dit is een doodlopende straat. Rijd deze in en neem de eerste mogelijkheid links door een groot openstaand hek. U bent gearriveerd bij de 3D Makers Zone. Parkeer uw auto in een van de parkeervakken en loop naar de voorzijde van de grote hal midden op het terrein.

MET OPENBAAR VERVOER:

Neem de trein naar treinstation "Haarlem Spaarnwoude" en loop een kleine 10 minuten richting Oudeweg 91-95. Of neem de trein naar treinstation "Haarlem" en loop 15 minuten richting Oudeweg 91-95. Het is ook mogelijk om een bus te nemen richting de 3D Makers Zone. Bus 15 stopt voor de deur.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

3d Makers Zone

Ingenieur Lelyweg

(eerste links door hek)

2031 CC Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen