Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud
Dit evenement is afgelopen

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

BPW Nederland workshop "Debatteren kun je leren'

Business and Professional Women Nederland

Donderdag 7 december 2017 van 17:30 tot 22:30 (CET)

BPW Nederland workshop "Debatteren kun je leren'

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten Aantal
Ticket 1 1 Ticket Beëindigd Gratis € 0,00
Ticket 2 None Beëindigd € 90,00 € 5,55

Deel BPW Nederland workshop "Debatteren kun je leren'

Evenementdetails

BPW Nederland workshop “Debatteren kun je leren” op do 7 dec as. te Amsterdam.

Het thema van ons event is: Debatteren kun je leren! Jerry Helmers, voorzitter van Dé Nederlandse Debatclub uit Amsterdam, geeft ons alle tips and tricks die nodig zijn om overtuigend te kunnen spreken en hoe je in elke professionele setting je (verkoop)argumenten op orde krijgt. Daarna gaan we zelf aan de slag door twee groepen te vormen, op basis van prikkelende stellingen, standpunten jegens elkaar in te nemen en deze te bepleiten.  Jerry zal de betogen analyseren en van kritische feedback voorzien. Heb je wel ‘bewijs’ voor je argumenten geleverd? Heb je genoeg kritische vragen gesteld? Heb je je argumenten in de juiste volgorde gebruikt?  

Tijdens de workshop volgt er ook nog een oefening die een appèl doet op je snelle schakelen in een pitch, speech of debat…

 Na afloop van de workshop heb je praktische handvatten waardoor je dagelijkse benodigde overtuigingskracht wordt  versterkt. Of je nu in gesprek bent met je medewerkers, met klanten, met leveranciers of met andere stakeholders.

Jerry Helmers (49) is communicatieadviseur bij zijn eigen bedrijf Crown Media en daarnaast columnist bij de Telegraaf. Voorts is hij in 2016 door de JOVD, de jongerenvereniging van de VVD uitgeroepen tot Liberaal van het Jaar, vanwege zijn inzet voor het ondernemerschap en voor verdraagzaamheid jegens vluchtelingen en LHBT’ers. Jerry is met zijn (politieke) ervaringen én kennis van argumentatieleer de uitgelezen persoon die ons kan leren debatteren.

De kosten zijn € 90,- inclusief een BPW-lidmaatschap van 12 maanden. Meld je dus snel aan om toegang te krijgen tot een gratis plekje. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot minimaal 3 events in het komende jaar! Kijk voor meer informatie op www.bpwnl.org. Ga naar de pagina lidworden en meld je aan!

 SCHRIJF JE SNEL IN, WANT ER ZIJN MAAR 18 PLAATSEN BESCHIKBAAR!   

 

 Programma:

17.30 Inloop met hapje en drankje

18.00 Opening bestuursvoorzitter Puck Bossert

18.10 Jerry Helmers kennismaking en plenaire uitleg workshop

18.30 Start workshop (inclusief pauze)

21.30 Borrel

22.30 Afsluiting

 

Heb je vragen over BPW Nederland workshop "Debatteren kun je leren'? Neem contact op met Business and Professional Women Nederland

Locatieplattegrond van evenement

Locatieplattegrond / De Archipel

75532179

Ticket 1

1

#ffbc32

75532180

Ticket 2

2

#ff33aa

  Waar en wanneer


  De Archipel
  Makassarplein 1
  1095 RP Amsterdam
  Nederland

  Donderdag 7 december 2017 van 17:30 tot 22:30 (CET)


    Aan mijn agenda toevoegen

  Organisator

  Business and Professional Women Nederland

  Business Professional Women is een groot en een wereldwijd netwerk dat sinds 1920 bestaat, met een zetel bij de Verenigde Naties.  

  BPW is een vereniging voor werkende vrouwen die al in 1930 in Nederland werd opgericht en is onderdeel van een internationaal netwerk. BPW heeft verenigingen in 95 landen en op 5 continenten.

  Daarnaast heeft BPW nauwe banden met de Verenigde Naties, er is een link naar de Europese Commissie en in Nederland heeft BPW invloed via de Nederlandse Vrouwenraad.

  Doel BPW:

  • BPW streeft naar de economische zelfstandigheid van vrouwen
  • BPW wil gelijke beloning
  • BPW streeft naar “Gender”-gelijkheid in de top.
  • Komt op voor alle werkende vrouwen, zowel voor ondernemers als voor vrouwen in loondienst.
  • Streeft naar een hoger aantal vrouwen in leidinggevende posities en ondersteunt deze vrouwen.
  • Werkt aan de professionele ontwikkeling van vrouwen.

   

  BPW biedt verschillende seminars met hoogwaardig inhoudelijk niveau en gerenomeerde gastsprekers en verschillende events en netwerkborrels voor de verbinding in een breed en gerenommeerd vrouwennetwerk bestaande uit bestuursvoorzitters, directieleden, leidinggevende, advocaten, wetenschappers, recruiters en zelfstandigen.

  Sinds de jaren 90 heeft BPW wereldwijd met onze collega’s in de andere landen meer dan 45.000 vrouwen geholpen met hun economische zelfstandigheid.

   

  Krachten bundelen

  BPW wil de krachten in Nederland bundelen. Wij zijn met ons ledenaantal groeiende en hebben wij naast het groter groeien als organisatie in Nederland de ambitie om met zoveel mogelijk bestaande netwerken in Nederland samen te werken.

  Onder het motto ‘samen staan we sterk’ zet BPW Nederland zich in om de positie van alle werkende vrouwen te verbeteren. Om dat doel te bereiken richten we ons op;

  • Het samenwerken met alle vrouwennetwerken in Nederland
  • Het bevorderen van onderlinge waardering en vergroting van kennis kunde en samenwerking, zowel op professioneel als maatschappelijk gebied
  • Het bewerkstelligen van gelijke kansen en gelijkwaardige posities op alle gebieden en niveaus van de maatschappij
  • Een gelijke verdeling van mannen en vrouwen in de belangrijke en leidinggevende functies
  • Goede netwerkmogelijkheden met uitwisseling van kennis, ideeën en ervaringen tijdens de vele events
  • Het leggen en onderhouden van contacten tussen werkende vrouwen
  • Het beïnvloeden van politieke beslissingen 

  “Each woman, as a citizen, must bring to the national policy of her own country, the contribution of forward-looking and constructive thought followed by determined action. Each woman must dedicate herself tot protect and promote the interests of all other women in business and the professions.”

   Dr. Lena Madesin Phillips

  Founder of the International Federation of Business and Professional Women

  JOIN US! communicatie@bpwnl.org


   

    Contact opnemen met de organisator

  Log in of meld je aan

  Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.