€ 0 – € 95,55

BPW Nederland workshop 'Work stress or happiness?'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Unalzorg B.V.

19a Osdorper Ban

1068 LD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op donderdag 31 mei a.s. organiseert Vereniging Business & Professional Women wederom een mooi event. Het thema is: Work stress or happinness? Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1. De cijfers van burn-out nemen alleen maar toe en zelfs minderjarigen en jongeren kampen tegenwoordig met overspannenheid.

Hoe zorgen we ervoor dat we niet teveel hooi op onze vork nemen? Hoe kunnen we het leuk houden voor onszelf op het werk en privé, ook in tijden van werkdruk en stress?

De avond begint met een presentatie van Belinda Schurink (Directeur en oprichter van de Gelukssmederij) en Chantal Kroese (Directeur Helden op Hakken en partner bij de Gelukssmederij). Vanuit hun eigen ervaringen zullen zij adviezen geven hoe je werkgeluk kunt smeden.

Daarna geeft Mirjam van het Klooster, psycholoog bij Sprankel & Co, ons tijdens de workshop “Van altijd druk naar werkgeluk" tips en adviezen om te voorkomen dat teveel stress tot klachten leidt, zoals overspannenheid en burn-out. Tijdens deze workshop krijg je door oefeningen meer inzicht. Na de workshop herken je de signalen van stress veel beter en heb je ook de handvatten om er goed mee om te kunnen gaan.

We zijn dit keer te gast bij Unal Zorg te Amsterdam, alwaar de mogelijkheid bestaat tot gratis parkeren. Daarnaast is de avond goed verzorgd met hapjes en drankjes!

BPW is een vereniging die zich richt op de empowerment van vrouwen. BPW bestaat sinds 1930 en richt zich op een aantal speerpunten zoals gelijke beloning en evenredige vertegenwoordiging in het bestuur van organisaties.

De kosten zijn € 90,- inclusief een BPW-lidmaatschap van 12 maanden. Indien je jonger bent dan 35 jaar, geldt de tijdelijke aanbieding van 25,- voor hetzelfde lidmaatschap. Met dit lidmaatschap krijg je toegang tot minimaal 3 events in het komende jaar! Kijk voor meer informatie op www.bpwnl.org. Ben je al lid? Dan kun je gratis deelnemen.

Meld je snel aan, want er zijn maar 40 plaatsen beschikbaar!!

Programma:

18.00 Inloop en buffet

18.45 Opening bestuursvoorzitter Puck Bossert

18.50 “Hoe voorkom je Burn out en houd je plezier in je werk”

Presentatie van Chantal Kroese en Belinda Schurink van de Gelukssmederij

19.30 Workshop "Van altijd druk naar werkgeluk" Mirjam van ‘t Klooster

20.00 Pauze

20.15 Vervolg workshop

21.15 Borrel

22.00 Afsluiting

Locatie:

Unal Zorg

Osdorper Ban 19a
1068 LD Amsterdam (gratis parkeren)

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Unalzorg B.V.

19a Osdorper Ban

1068 LD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen