Gratis

Brabant Startup Awards

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Oude Wagenmakerij

Burgemeester Brokxlaan

5014 DA Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Geen enkele provincie in Nederland scoort zo sterk op het gebied van innovatie en ondernemerschap als Noord-Brabant. Welke startups zijn op dit moment iconisch voor de kracht van deze provincie? De Brabant Startup Awards zorgen 25 september voor het antwoord.

Na vijf succesvolle edities van startups-to-watch in Eindhoven, is het tijd voor een nieuwe stap. Innovation Origins, het journalistieke platform dat zich richt op innovatie en de business daarachter, wil met de Brabant Startup Awards laten zien hoeveel innovatief ondernemerstalent er in Brabant rondloopt. Dat doen we door de vijf meest in het oog springende starters er uit te lichten: de startups waarvan we verwachten dat ze de komende jaren veel succes gaan boeken als bedrijf, maar vooral ook als uitdragers van hun baanbrekende ideeën.

De verkiezing van de vijf winnaars vindt in twee stappen plaats: tot 14 september kan iedereen die dat wil kandidaten aandragen. Deze startups worden aangevuld met de favorieten van de belangrijkste innovatie-hubs uit de provincie: de Brabantse campussen en lokale ontwikkelingsmaatschappijen. Vervolgens velt een onafhankelijke jury van geslaagde start-ups het finale oordeel. Op 25 september horen en zien we in de Oude Wagenmakerij in de Spoorzone in Tilburg het resultaat, omlijst door een programma dat duidelijk maakt waarom geen enkele provincie in Nederland zo sterk scoort op het gebied van innovatie en ondernemerschap als Noord-Brabant.

De Brabant Startup Awards zijn een initiatief van Innovation Origins in nauwe samenwerking met BOM Brabant Ventures.

Wil je erbij zijn? Reserveer dan snel je plek via een aanmelding op Eventbrite.

Wil je je favoriete startup aanmelden? Doe dat dan met een mail aan Brabant Startups Awards: startupawards@innovationorigins.com.

Meer informatie? Brabantstartupawards.nl

We zien je graag op 25 september!


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Oude Wagenmakerij

Burgemeester Brokxlaan

5014 DA Tilburg

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen