Gratis

BrainStroom Kick-off

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gorinchem

Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het onderscheid tussen een leider en een volger is innovatie. Steve Jobs

Het rivierengebied in en om Gorinchem is een broedplaats van vernieuwers en vaartmakers. De mensen gaan net als het water hun eigen weg. Altijd op zoek naar nieuwe denkrichtingen en nemen geen genoegen met de status quo. Dit is dé voorwaarde voor het bouwen aan een veelbelovende toekomst. Het initiatief BrainStroom wil deze toekomst versterken.


De man met een nieuw idee is een dwaas, tot het idee een succes blijkt te zijn. Mark Twain

Het platform BrainStroom moet een drijvende kracht zijn voor duurzame ondersteuning van het innovatievermogen in ons rivierengebied. Door kennissessies, evenementen als het BrainStroom InnovatieFestival en een sterk online platform. Het uiteindelijke doel is de verwezelijking van het BrainStroom InnovatieFonds.


De ene verandering legt altijd de grondslag voor de verandering die erop volgt. Macchiavelli

Door samenwerking is BrainStroom een open en onafhankelijk initiatief. Samen maken we BrainStroom tot een krachtig innovatieplatform. Samen nemen we verantwoordelijkheid en bouwen we aan een goede en vernieuwende toekomst van onze regio.


De Brainstroom initiatiefnemers organiseren voor de vaartmakers uit de regio een exclusieve kick-off op 1 maart 2018. Er is een zeer beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. Dit wil je niet missen!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gorinchem

Gorinchem

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen