Gratis

Branddoctors Mixe - Buzzword Bingo

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwegein

Edisonbaan 17

3439 MN Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Buzzword Bingo

Value Based Healthcare, Positieve Gezondheid, Digitale Transformatie. Je hebt deze termen ongetwijfeld voorbij horen komen, want dit zijn enkele van de trending topics in het Nederlandse zorglandschap van vandaag. Meepraten lukt jou nog wel, maar wat je er nou echt mee kunt, hoe je er impact mee kunt maken in je organisatie, voor de patiënt of cliënt? Daar gaan wij graag, samen met jou, een antwoord op formuleren. Want de komende 9 maanden hebben we iedere maand een Buzzword Avond. Doe je mee?

Gedachtengoed – patiëntperspectief – concrete toepassing

In een reeks van 9 Masterclasses van 3 uur (18:00 – 21:00 uur) nemen we je mee naar de kern van het gedachtengoed achter deze termen. We delen onze de visie op de relevantie ervan en laten je best practices zien. Om vervolgens concrete handvaten te bieden voor de toepassing en samen met jou en jouw vakgenoten in gesprek te gaan hoe jij dingen voor elkaar gaat krijgen in jouw organisatie.

Hoe het werkt?

Je koopt een strippenkaart voor de 9 sessies. Een strippenkaart kost €450. Kan jij niet naar alle sessies? Geen probleem. Misschien heb je wel een collega die veel meer heeft aan een bepaald onderwerp. Geef dan je strip gerust door aan je collega. Een losse sessie bijwonen kan ook; dit kost €90. Alle masterclasses worden gegeven bij Branddoctors in Nieuwegein.

Voor wie?

Deze masterclass-serie is bedoeld voor professionals die zich in een zorg-gerelateerde organisatie (Care & Cure) bezighouden met marketing(communicatie), klantervaring of kwaliteit. Of voor hen dat gewoon heel erg belangrijk vinden.

Inschrijven

https://www.branddoctors.com/branddoctors-mixe-buzzword-bingo/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwegein

Edisonbaan 17

3439 MN Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen