Gratis

Branding Boost Dag | 29 oktober

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Huizen, PorterHouse

Vaarboom 1

2171 GM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Branding Boost Dag, voor freelancers in sales, marketing en communicatie

Over dit evenement

Leer hoe je je als freelancer beter op de kaart zet bij opdrachtgevers en vergroot hiermee je kansen op het vinden van opdrachten!

Behoefte om jezelf beter te branden bij potentiële opdrachtgevers? Dit is deze Branding boost dag voor freelancers echt iets voor jou!

Deze dag hebben we diverse sprekers op het programma staan:

Paul van Campen neemt je mee in zijn visie hoe je een goed sollicitatiegesprek voert; hij zal je ook de nodige tips en tricks geven. Jezelf verkopen bij een klant of opdrachtgever? Met een sterke elevatorpitch trek je in korte tijd de aandacht en weet de andere partij precies wat hij/zij aan jou heeft. Op deze manier sta jij sterk tijdens bijvoorbeeld netwerkevents en ga je een efficiënt gesprek aan, waardoor hopelijk weer nieuwe mooie opdrachten op je pad komen. Saul Janssen leert je hier alles over

Kees van Keulen leert je aan de hand van het Disc model hoe jezelf het beste naar voren komt in sollicitaties. Fons Verduin en Goos Terschegget nemen deze dag jouw CV en LinkedIn profiel onder de loep. Ook zal er een fotograaf aanwezig zijn om een professionele, persoonlijke LinkedIn profielfoto te maken.

Na deze Branding Boost Dag:

• straal je meer zelfvertrouwen uit bij een opdrachtgever;

• kun je jezelf beter verkopen in een sollicitatiegesprek;

• kun je jezelf ook in een elevator pitch goed verkopen;

• zijn je cv en je LinkedIn profiel up-to-date;

• ben je in staat meer opdrachten binnen te halen.

Voor wie is dit webinar geschikt?

Voor freelancers die al aangesloten zijn bij ons netwerk of die hierin geïnteresseerd zouden zijn. Dit webinar is geschikt voor iedereen die meer resultaat uit zijn sollicitatie inspanningen wil zien met als doel om uiteindelijk meer opdrachten binnen te halen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Huizen, PorterHouse

Vaarboom 1

2171 GM Huizen

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator SalesMarketingGroup

Organisator van Branding Boost Dag | 29 oktober

De Sales Marketing Group bestaat uit een gedreven groep zelfstandige sales en (online) marketingprofessionals. Freelancers ontvangen coaching en kennis om nog succesvoller te worden. Samen als partners en toch zelfstandig werken aan uitdagende opdrachten!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen