€ 0 – € 30

Brave Conference 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Begijnhof 10

10 Begijnhof

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na de succesvolle Ladies Night tijdens het laatste Conference weekend wisten we het zeker: we zijn klaar voor onze eerste BRAVE Conference op 2 en 3 november 2018!

Programma

We starten op vrijdag 2 november met een Ladies Night. Dus een avond vol worship, twee korte overdenkingen en allerlei verrassingen. Op zaterdag 3 november zullen er overdag allemaal workshops en seminars zijn. De precieze invulling is nog niet bekend, maar je kan denken aan creatieve workshops en een stuk verdieping door middel van seminars over identiteit. Overdag wordt ook gezorgd voor een goede lunch. Je wordt dus helemaal in de watten gelegd. We sluiten de dag af met een knallende Celebration. Kortom, het wordt een groot feest wat je niet wilt missen. Dus regel alvast vrij op de zaterdag, een oppas voor de kids of zorg ervoor dat je partner thuis is met de kids. Dit weekend is voor jou!

Sprekers

Esther Vorsterman van Oijen is een veelgevraagde spreker. Wat haar kenmerkt is haar eerlijkheid, openheid en kwetsbaarheid. Een voorbeeld hiervan is een bijzonder open interview welke in 2016 in de EVA stond en hier is terug te lezen.

Satcha Maduro-Valies (www.satcha.nl) is echtgenote, moeder, ondernemer, zangeres, oftewel een echte powerhouse! Ooit was zij zelf een cliënt met torenhoge schulden, een zwaar beschadigd zelfbeeld en vol verdriet, maar vandaag is Satcha coach, inspirational speaker en eigenaar van Somega Life coaching & Counseling. Binnen Somega coacht en traint zij hulpverleners (maatschappelijk werkers, sociaal werkers, schuldhulpverleners) op het gebied van vitaliteit, schulden, gespreksvoering. Wanneer je Satcha ontmoet, ontmoet je een ‘mensenmens’. Een vrouw die haar eigen ellende heeft omgezet in het bekrachtigen en motiveren van anderen. Maar boven alles een vrouw die heeft ontdekt dat geen enkel dal te diep is voor haar God en daar deelt zij graag over.

Elvira Oudemast-Nanariain (www.mengel-moes.nl) is auteur van het boek Mengelmoes en wordt regelmatig uitgenodigd om te spreken over haar zoektocht naar haar identiteit. Een reis die niet vanzelf ging en waar er van alles gebeurd is. We geloven dat haar verhaal zal inspireren en motiveren om stappen te zetten in jouw eigen proces.

Jolanda Koornstra (www.giftoflife.nl) is spreekster, schrijfster en heeft een passie om Gods Woord te delen met vrouwen. 
Ze is getrouwd met Jeroen en samen hebben ze drie kinderen. Ze is oprichtster van Gift of Life Vrouwen dat vrouwen wil inspireren en uitdagen om te wandelen in wat God voor ze heeft klaarliggen. Dit doen ze door social media, spreken en boeken. Daarnaast is ze betrokken bij bergavonturen voor vrouwen van Move Your Mountain. Ze houdt van uitdaging, vind het heerlijk om met een team te werken en wordt enthousiast van wat God doet onder vrouwen.

Sharon Thera-Kips (www.sharonkips.nl) is geen onbekende binnen re:connect. Samen met haar man startte zij in 2013 re:connect. Daarnaast treedt ze door het land op als zangeres en is ze regelmatig te zien (en horen) bij Nederland Zingt. Tijdens dit weekend is zij jouw gastvrouw en zal ze naast een zangworkshop verzorgen ook nog spreken tijdens de eerste avond.

Tijdschema

Vrijdag 2 november
19.30 - deuren open
20.00 - start Ladies Night
22.00 - einde Ladies Night

Zaterdag 3 november
09.30 - deuren open
10.00 - start dagprogramma
16.30 - eind dagprogramma

19.30 - deuren open
20.00 - start Celebration
22.00 - einde Celebration

Seminars & Workshops

Er zijn twee seminar rondes en een workshop ronde. Je kan kiezen uit de volgende opties:

Seminar ronde 1

Geloof & Opvoeding - Een seminar over geloofsopvoeding
Onze kinderen zijn kostbaar. We willen ze het beste geven. Hoe navigeer je in deze tijd waar waarden en normen lijken te vervagen? Dit is geen seminar met kant-en-klare antwoorden, maar we willen jou handvatten geven. Van de ene moeder naar de andere. Niet tegenover je staan, maar naast je staan. De exacte vorm van deze sessie is nog niet helemaal duidelijk, maar het idee is om dit tot een interactief geheel te maken waar meedere moeders vanuit de sprekers en het team wat zullen delen.

Geloof & Identiteit - Mijn zoektocht naar mijn identiteit
Elvira wil jou meenemen in haar verhaal, haar zoektocht en wat God hierin voor haar heeft betekend. Het wordt een interactief seminar waarin er ruimte is voor een gesprek met als start punt de volgende vraag: "Wie ben jij zodra je stopt met leven naar de mening van iemand anders?" Wat blijft er over als de maskers, de functies en rollen wegvallen, wie blijft er over als je gewoon jezelf mag zijn?

Seminar ronde 2

Geloof & Financiën - Doorbreek de taboe
Wij staan bekend om onze directheid en openheid, maar als het om financiën gaat, dan zijn we erg gesteld op privacy en vaak gesloten. Hier is op zich niets mis mee, tenzij het niet zo goed gaat. Wat gebeurt er wanneer we ons schamen om onze schulden. Satcha heeft dit meegemaakt en is door een diep dal gegaan. Zij wil jou meenemen in haar verhaal. Hoe zij van alleenstaande moeder met torenhoge schulden ging naar waar zij nu is: echtgenote, moeder, ondernemer en schulden-vrij. Verwacht geen Disney sprookje of 1-2-3 succesverhaal, maar laat je meenemen in haar verhaal. Misschien helpt het jou of helpt het jou iemand anders te helpen. Want er is veel te veel (verborgen) armoede in ons land, laten we samen de taboe verbreken!

Geloof & Social Media - Media en Tijd
Media: een heerlijk communicatiemiddel! Facebook, Instagram, Whatsapp… altijd in contact met vrienden en de wereld binnen handbereik. We zijn als mens relatiewezens, gemaakt voor communicatie en vriendschap. Maar hoe zit het met al die communicatie? Vinden we in die stroom nog wel tijd voor onszelf, echte vriendschappen en voor rustmomentjes met God? Hoe vind je hierin de balans? ‘Media en Tijd’, een seminar dat je terugbrengt naar jouw hart en Gods hart.

Workshop ronde

Bezoek Corrie ten Boom huis
Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de woning van de Ten Booms een schuilplaats voor degenen die voor de nazi’s op de vlucht waren. Door aan zulke mensen onderdak te bieden, stelden Casper en zijn twee dochters Betsie en Corrie hun levens in de waagschaal. Maar met dit geweldloos verzet tegen de nazi-onderdrukkers brachten zij hun christelijk geloof in de praktijk. Door het werk van de familie Ten Boom en hun vele vrienden en medewerkers van de “BéJé-groep” werden waarschijnlijk zo’n 800 Joden en andere voortvluchtigen gered. Het Corrie ten Boomhuis is sinds 1988 een 'open huis', waar bezoekers worden rondgeleid en de geschiedenis van de familie Ten Boom verteld wordt. Bezoek de website van het Corrie ten Boom huis www.corrietenboom.com.

Make Up Workshop
Haal de beste versie van jezelf naar boven. Tijdens deze workshop wil een team van deskundigen jou helpen om met zo min mogelijk producten op een zo makkelijk mogelijke manier je natuurlijke schoonheid te accentueren. Tevens willen ze ook de tijd nemen om iedere deelneemster die dat wil een persoonlijk kleuradvies te geven. Er wordt gewerkt met het make up merk Mineralogie. Dat is een eerlijk en groen make up merk en het zal ook zaterdag te koop zijn voor iedereen die dat zou willen.

Zangworkshop van Sharon
De meesten kennen Sharon als zangeres, maar ze geeft nu ook al enkele jaren zang workshops en zanglessen. Tijdens de workshop geeft Sharon wat tips, legt ze wat uit over techniek en ga je vooral zelf zingen. Iedere zangworkshop is weer een klein feest op zich. Dus vind je zingen leuk? Dan is de Zangworkshop van Sharon voor jou!

Locatie

Begijnhofkapel, Begijnhof 10, Haarlem.

Overige informatie

De beide avonden zijn gratis toegankelijk, maar aan het dag-programma zijn wel kosten verbonden, namelijk 30 euro per persoon. Inbegrepen zijn dan de workshops, seminars, al het drinken tijdens de breaks en als klap op de vuurpijl een overheerlijke high tea!

In eerste instantie kan je je alleen opgeven voor de hele conferentie. Vanaf medio oktober kan je voor de avonden losse gratis tickets bestellen (indien er nog plek is), maar we willen vooral een complete "reis" aanbieden, vandaar dat je je in eerste instantie alleen voor de hele conference kan aanmelden.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Begijnhof 10

10 Begijnhof

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen