€ 30

Brave Conference 2018

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Begijnhof 10

10 Begijnhof

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Na de succesvolle Ladies Night tijdens het laatste Conference weekend wisten we het zeker: we zijn klaar voor onze eerste BRAVE Conference op 2 en 3 november 2018!

Globaal programma

We starten op vrijdag 2 november met een Ladies Night. Dus een avond vol worship, twee korte overdenkingen en allerlei verrassingen. Op zaterdag 3 november zullen er overdag allemaal workshops en seminars zijn. De precieze invulling is nog niet bekend, maar je kan denken aan creatieve workshops (zang, dans en/of theater) maar ook een stuk verdieping door middel van seminars over identiteit. Overdag wordt ook gezorgd voor een goede lunch. Je wordt dus helemaal in de watten gelegd. We sluiten de dag af met een knallende Celebration. Kortom, het wordt een groot feest wat je niet wilt missen. Dus regel alvast vrij op de zaterdag, een oppas voor de kids of zorg ervoor dat je partner thuis is met de kids. Dit weekend is voor jou!

Sprekers

De meesten kennen Sharon Kips als een zangeres, maar binnen re:connect hebben we al steeds vaker mogen ontdekken dat ze veel meer is dan een zangeres, Sharon is een powerhouse! Spreken, zingen, coachen, ze kan het allemaal. Haar spreekstijl is toegankelijk, kwetsbaar en tegelijk ook erg krachtig. We zijn dan ook trots en dankbaar dat zij ook in 2018 een van de hoofdspreekster zal zijn.

De tweede hoofdspreekster is Esther Vorsterman van Oijen. Esther is een veelgevraagde spreker. Wat haar kenmerkt is haar eerlijkheid, openheid en kwetsbaarheid. Een voorbeeld hiervan is een bijzonder open interview welke in 2016 in de EVA stond en hier is terug te lezen. We zijn enorm dankbaar en enthousiast dat Esther er bij zal zijn!

Locatie

Het is nog niet 100% zeker waar we samen zullen komen. Wat wel zeker is, is dat we samen zullen komen op een mooie plek in Haarlem.

Overige informatie

De beide avonden zijn gratis toegankelijk, maar aan het dag-programma zijn wel kosten verbonden, namelijk 30 euro per persoon. Inbegrepen zijn dan de workshops, seminars, al het drinken tijdens de breaks en als klap op de vuurpijl een overheerlijke high tea!

In eerste instantie kan je je alleen opgeven voor de hele conferentie. Vanaf september 2018 kan je voor de avonden losse gratis tickets bestellen (indien er nog plek is), maar we willen vooral een complete "reis" aanbieden, vandaar dat je je in eerste instantie alleen voor de hele conference kan aanmelden.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Begijnhof 10

10 Begijnhof

2011 HE Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen