Brave Conference 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Koningkerk Haarlem

57 Kloppersingel

2021 CS Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 november organiseren we de tweede Brave Conference. Het thema van dit jaar is Beauty in Brokenness. In een tijd waar we vaak horen dat we sterk, mooi en dapper zijn, lijkt er bijna geen ruimte te zijn voor gebrokenheid. Maar juist in onze gebrokenheid wil Hij Zijn licht, trouw en liefde laten zien. Er is schoonheid in gebrokenheid, want juist wanneer wij dat laten zijn kan Hij met Zijn licht door ons heen laten schijnen en van alle gebroken stukken een schitterend kunstwerk maken tot eer van Zijn naam.

Programma

We starten op vrijdag 1 november met een Ladies Night. Dus een avond vol worship, twee korte overdenkingen en allerlei verrassingen. Op zaterdag 2 november zijn er in de middag workshops. Zie hieronder wat er allemaal aangeboden wordt.

1. Seminar identiteit /DIEPGANG = VOL

Ontwikkelingspsycholoog Renata spreekt graag over het raakvlak tussen psychologie en geloof. In deze seminar gaat Renata verder in op het Vaderhart van God. (VOL)

2. Stadswandeling met gids /OUTDOOR

Gids Rob neemt je voor ongeveer een uur mee door de buurt rondom de Koningkerk. Even in beweging, een frisse neus, de gedachten op een rij. (max. 20 pers.)

3. Bible Arts Journaling /CREATIVE

Bible Arts Journaling is een creatieve verwerking van de bijbel door middel van tekenen en handlettering.

Na een korte uitleg over Bijbel Arts Journaling ga je meteen aan de slag. Je
zult eerst aan de hand van een bijbels thema diverse materialen gaan
verkennen. Wat zegt God tegen jou over dit onderwerp en hoe geef jij dit
vorm? Na een korte pauze is er daarna ook gelegenheid om rustig een door jou
gekozen bijbelvers verder uit te werken.

Je hoeft niet ervaren of heel goed te zijn in tekenen of handlettering om
deze workshop te volgen.

4. Kleding, zelfexpressie & identiteit /STYLING

Jojanneke van Heyningen doet fashion en interieuradvies in Amsterdam, ze blogt en heeft haar eigen webshop. In de workshop gaat ze in op styling neemt ze je mee in de onderwerpen kleding, zelfexpressie en identiteit. (max. 20 pers.)

Na het dagprogramma regelen wij een heerlijk dinerbuffet voor je. Je wordt helemaal in de watten gelegd. We sluiten de dag vervolgens af met een knallende Celebration. Kortom, het wordt een groot feest wat je niet wilt missen. Dus regel alvast vrij op de zaterdag, een oppas voor de kids of zorg ervoor dat je partner thuis is met de kids. Dit weekend is voor jou!

Sprekers

De eerste namen zijn bekend. In de komende weken zullen alle sprekers hier worden aangekondigd.

Jannica van Barneveld is getrouwd en moeder van een dochter. Ze is aanbiddingsleider en spreekster in Mozaiek0318. In 2018 werd zij van het een op andere moment ernstig ziek. Alleen een levertransplantatie kan haar leven redden, tijdens die tijd heeft zij ervaren hoe ver weg God kan lijken. Zij spreekt hier open en eerlijk over en die kwetsbare boodschap van wanhoop terwijl je eigenlijk zou willen hopen, het verhaal van een gebroken overwinning, waar we God niet altijd zo dichtbij ervaren als we zouden willen, dat verhaal willen wij een podium bieden tijdens Brave 2019 – Beauty in Brokenness omdat we geloven dat we juist in zwakheid Zijn goedheid en trouw mogen ervaren.

Sharon Thera-Kips (www.sharonkips.nl) is geen onbekende binnen re:connect. Samen met haar man startte zij in 2013 re:connect. Ze treedt door het land op als zangeres en is ze regelmatig te zien (en horen) bij Nederland Zingt. Dit jaar is haar eerste boek verschenen, welke zij samen met Gilbert heef t geschreven. Tijdens dit weekend is zij jouw gastvrouw en zal ze ook nog spreken tijdens de Conference.

Renata van Vulpen is getrouwd en moeder van twee kinderen. In 2000 is zij afgestudeerd als ontwikkelingspsycholoog aan de Universiteit van Nijmegen. Zij heeft 10 jaar werkervaring opgedaan in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Ze spreekt graag over het raakvlak tussen geloof en psychologie. Tijdens Brave 2019 – Beauty in Brokenness zal Renata wat delen over de ziel en in het bijzonder, hoe wij goed kunnen zorgen voor onze ziel in deze gebroken wereld.

Liesbeth Kruijs is getrouwd en moeder van Jip. Binnen re:connect is Liesbeth verantwoordelijk voor de muziek en is zij een van de sprekers van re:connect. Samen met Caressa Thera heeft ze haar eigen bedrijf, Knuffelmakers. Tijdens Brave 2019 - Beauty in Brokeness zal Liesbeth wat delen over hoe je door je kwetsbaarheid juist je kracht kan ontdekken.

Daniëlle Rebel-Boeve is getrouwd en moeder van drie kinderen. Samen met haar man Tjeerd heeft zij het kleding label FairRebel opgericht. Ze is ambassadeur van Compassion, presentatrice bij Family7 en spreker. De gemeenschappelijke factor in de dingen die zij doet; de liefde voor Jezus en mensen inspireren om te leven voor Gods Koninkrijk en Zijn gerechtigheid. Tijdens Brave 2019 – Beauty in Brokenness zal Danielle delen hoe haar passie en gedrevenheid haar in een burn-out brachten en hoe God in die gebrokenheid Zijn kracht kon tonen. Wat (of beter gezegd WIE!) komt er naar boven als jij denkt dat je niemand meer bent?

Tijdschema

Onder voorbehoud

Vrijdag 1 november
19.30 – deuren open
20.00 – start Ladies Night
22.00 – einde Ladies Night

Zaterdag 2 november
13.30 – deuren open
14.00 – start dagprogramma
17.30 – eind dagprogramma

Tijdens de break tussen het dag- en het avondprogramma is er een dinerbuffet voor alle deelnemers van de conferentie.

19.30 – deuren open
20.00 – start Celebration
22.00 – einde Celebration

Datum en tijd

Locatie

Koningkerk Haarlem

57 Kloppersingel

2021 CS Haarlem

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 30 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen