Brave Conference 2022

Venster Acties

Brave Conference 2022

Brave Conference jubileum editie

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Koningkerk Haarlem 57 Kloppersingel 2021 CS Haarlem Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

Dit jaar is een jubileumeditie! Daarom willen we graag een speciale actie houden. Wil jij iemand uitnodigen om ook te komen? Dan betalen wij de helft van diegene haar ticket! Koop hiervoor het vriendinnenticket, hier zit de korting al in verrekend!

Omdat het dit jaar een jubileumeditie is, willen we je heel graag verassen met een cadeau. Het cadeau is exclusief voor wie er het gehele weekend bij zijn, omdat het cadeau dan van meeste waarde is voor jou.

De Brave vrouwenconferentie is voor alle vrouwen die een moment de tijd willen nemen om hun relatie met God te verdiepen. Het maakt nu uit of je net bij het geloof komt kijken, jaren geleden je hart aan Jezus hebt gegeven, je relatie met Hem opnieuw een boost wilt geven of dat het de eerste keer is dat je in een kerk komt kijken. We geloven dat het programma zo divers is, dat het voor vrouwen van alle leeftijden en alle achtergronden een geweldige tijd gaat zijn!

Het thema dit jaar is RUST. De maatschappij, alles wat we om ons heen zien en horen, druk en drukte, het is een uitdaging om rust te behouden in je leven, agenda, hoofd en ziel. We geloven dat onze God, een God is die ons rust wilt geven. Hoe mogen we die rust ontvangen? Daar willen we met jou over nadenken tijdens deze editie van de Brave Conference.