€ 17,59 – € 28,61

Brave Summer Nights w/ Jeangu Macrooy

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Tuinen Van West

40 Tom Schreursweg

1067 HR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

**THE BRAVE SUMMER NIGHTS**
Muziek + Pizza + Campfire Sessions

**WHAT**
Er is niets zo fijn als luisteren naar mooie muziek met een handgemaakte biologische steenoven pizza en een koud glas bier in je hand. Daarom organiseert The Brave dit jaar een aantal Summer Nights concerten met als kick-off een soloconcert van Jeangu Macrooy. De Nieuw-Zeelandse singer-songwriter Thomas Oliver treedt op als support act. Local support wordt verzorgd door één of andere lokale held (to be announced). Het concert vindt plaats op dezelfde idyllische locatie als het festival: De Fruittuin van West.

**WHO**
Jeangu Macrooy (Solo)
Macrooy brak in 2017 door met zijn debuutalbum High on You. Sindsdien heeft hij niet bepaald stil gezeten; hij deed twee (vrijwel uitverkochte) clubtours in Nederland, stond op nummer 1 in Suriname en was onlangs te zien als Judas in The Passion. Momenteel is hij bezig met zijn Solo Kerk Tour, waarna hij bij ons in de Fruittuin een concert geeft. We’re beyond stoked.

Thomas Oliver (NZ)
Staat wereldwijd bekend als één van de beste spelers van de Weissenborn lap-steel gitaar. In 2013 was hij de eerste artiest ooit die een instrumentaal album op dit specifieke instrument uitbracht. Het nieuwe album Floating In The Darkness liet op zich wachten tot april vorig jaar, en leverde hem o.a. the APRA Silver Scroll Award voor Song Of The Year op met single If I Move To Mars.

**WHEN**
Vrijdag 13 juli 2018
18:30 Aanvang
19:00 Diner
20:00 Showtime

**WHERE**
In de festivalbinnentuin van de Fruittuin van West.
Tom Schreursweg 48
1067 MC Amsterdam

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Tuinen Van West

40 Tom Schreursweg

1067 HR Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen