€ 34,50

BREDA: THEATERCOLLEGE VAN KLACHT NAAR KANS - DOKTER JURIAAN

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Chassé Theater Breda

Claudius Prinsenlaan 8

Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Huisarts Galavazi houdt 7 juni een theatercollege over de rol van gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten

Over dit evenement

IN VERBAND MET DE CORONA-MAATREGELEN IS HET THEATERCOLLEGE VERSCHOVEN NAAR ZONDAG 7 JUNI. TICKETS BLIJVEN GELDIG VOOR HET THEATERCOLLEGE VAN 7 JUNI IN BREDA.

Theatercollege Van klacht naar kans

Huisarts Juriaan Galavazi houdt zondag 7 juni (15.00 uur) een interactieve matinee college in de Theater Chassé Breda over de rol van gedachten en gevoelens bij het ontstaan van fysieke klachten.

Wat heeft de klacht mij te vertellen?

Bij het overgrote deel van de patiënten die aanklopt bij de huisarts met een klacht, ligt stress ten grondslag aan de ziekte. Stress of een hoofd vol gedachten kunnen ziekmakend zijn en manifesteren zich uiteindelijk vaak in lichamelijke klachten zoals hoofdpijn, blessures, vermoeidheid, overgewicht, slaapproblemen of buikpijn. Vaak is de klacht slechts een symptoom van iets wat eronder ligt.

Je lijf als perfecte thermometer

Je lijf is slimmer dan je hoofd. De richtingaanwijzer die jou precies vertelt welke kant je op wil. Daar waar we met het hoofd geen "nee" zeggen, gaat ons lichaam het voor ons doen. Is er iets in jouw leven dat om aandacht vraagt zodat je jouw kwaliteit van leven kan gaan verbeteren? Gedurende de lezing leer je hoe je hier zelf mee aan de slag kan gaan en daarmee je leven een positieve wending kan geven.

Wanneer: zondag 7 juni 29 maart 2020

Waar: Chassé Theater Breda

Start: 15.00 uur tot circa 17.30 uur, inloop van 14.30 uur

Ticket: €34,50

Over Juriaan Galavazi (46)

Juriaan is arts en coach. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingsprogramma’s waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed op hun welbevinden hebben. Jaren geleden heeft hij het roer in zijn praktijk volledig omgegooid na zelf een burn-out meegemaakt te hebben. Hij heeft zelf aan den lijve ervaren dat symptoombestrijding middels bijvoorbeeld medicatie geen structurele oplossing biedt wanneer de werkelijke oorzaak van de klacht niet aangepakt wordt.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Chassé Theater Breda

Claudius Prinsenlaan 8

Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen