Gratis

Bredase Sterren op het doek

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Vier schilders/tekenaars gaan de uitdaging aan om in deze middag een Bredase gast te portretteren. Wie de gast is blijft een verrassing!

Over dit evenement

Bredase Sterren op het doek!

Deze middag is te volgen via Livestream.

Het Stadspodium organiseert op zondagmiddag 29 november de eerste editie van Bredase Sterren op het Doek. Portretschilders en tekenaars met uiteenlopende stijlen portretteren voor een ‘live’ publiek een bijzondere Bredanaar. Tijdens de schildersessies wordt de geportretteerde geïnterviewd door interviewster Adriana Romijn en leren we de Bredase gast beter kennen. Op het einde van de middag kiest de gast het favoriete portret. Laat je verrassen door een middag vol schilderplezier en spanning!

We stellen de portretschilders van deze eerste editie vast aan je voor:

Bram de Blécourt volgde Tekenkunst aan de IKO en daarnaast vele creatieve cursussen. Hij heeft een vlotte schilderstijl en besteed veel aandacht aan kleur, waaraan hij helderheid en diepgang probeert te geven. Portretteren doet hij het liefste ‘live’.

Josje Jonker begint altijd vanuit hernieuwde nieuwsgierigheid te schilderen. ‘Naar de persoon die voor me zit en ook naar wat de verf me voor mogelijkheden geeft. Ik bouw het beeld graag op in lagen en heb het liefst dat het tot het einde een ontdekkingsreis blijft.’

Annemiek van Dongen volgde Tekenen en Grafiek aan de IKO in Hoogstraaten. Ook kreeg ze schilderlessen bij docent Hans Musters.

Baukje Rooda tekent sinds twee jaar. Haar werk is te volgen via haar Instagram account: https://www.instagram.com/baukjerooda/

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Nieuwe Veste

6 Molenstraat

4811 GS Breda

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen