Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Pand P

Leenderweg 65

5614 HL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Workshop: Breek los en LEEF!

Als ervaringsdeskundige in persoonlijkheidsontwikkeling verteld Lieke van der Vorst over hoe je kunt ontwikkelen van ego naar persoonlijkheid. Het ego is gericht op het nastreven van de norm. Merk jij dat dit jou enorm veel energie kost of dat jij juist het gevoel hebt dat er meer is, dan zit je bij haar op de goede plek.

Niet langer vechten maar juist meer tot jezelf komen en op die manier intenser leven en meer succes (wat jij hier persoonlijk onder verstaat) genereren.

Haar persoonlijke verhaal en de achterliggende theorie die ze beeldend zal uitleggen maken haar boodschap helder en eentje waar je niet omheen kunt. Bekijk alvast haar website op www.liekeweetraad.nl. Ze is ook te volgen op LinkedIn en op Facebook en Instagram als Lieke weet raad.

Lieke van der Vorst is ondernemend als 'Lieke weet Raad´ en coacht particulieren, ondernemers en bedrijven. Haar klanten zijn personen die de diepgang zoeken in persoonlijke ontwikkeling en de intensiteit van het leven willen proeven. Door middel van een uniek coachtraject haalt ze deze superkracht bij hen naar boven.

Ook geeft ze regelmatig workshops aan bedrijven: 'het loslaten van het ego'. Ervaring van een deelnemer: 'Het is absoluut niet zweverig en toch word je meegenomen naar een andere wereld.'

Iedere maand organiseert ze in haar huiskamer in Overloon een huiskamerbijeenkomst voor iedereen die interesse heeft in persoonlijkheidsontwikkeling en in Juni organiseert ze een 5-daagse coachreis in Zuid-Frankrijk.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Pand P

Leenderweg 65

5614 HL Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen