Gratis

Brett Florens: lezing van een inspirerende lifestyle- en bruiloftfotograaf

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Isala Theater B.V.

Stadsplein 5

2903 HH Capelle aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Kamera Express mag Nikon Ambassadeur Brett Florens ontvangen in het theater! Wilt u meer te weten komen over bruids- en lifestylefotografie? Kom dan zaterdag 18 mei naar de exclusieve lezing van Nikon ambassadeur Brett Florens waar hij u alles vertelt over zijn werk en werkwijze. Brett is afkomstig uit Zuid Afrika en richt zich voornamelijk op high-end bruids- en lifestylefotografie. Wilt u genieten van de verhalen achter de foto's van Brett, meer leren over technieken die hij gebruikt of te weten komen met welke apparatuur hij zijn foto's maakt? Maak dan gebruik van deze unieke kans en schrijf u in!

Brett Florens
Ooit begonnen als politieman in Zuid Afrika, is Brett doorgegroeid tot politiefotograaf waar hij niet alleen zijn passie voor fotografie ontwikkelde, maar ook foto's maakte van de meest gruwelijke dingen. Omdat het fotograferen van moord, geweld en dood hem niet lekker zat koos hij na een crisis voor de leuke kant van fotografie. Hij richtte zich op bruids-, reclame- en familiefotografie en kwam te werken voor merken als Puma, Quicksilver, DC en Wonderbra. Tegenwoordig is Brett een award winnende (bruids)fotograaf, Nikon ambassadeur en vliegt hij de hele wereld over om zijn passie uit te oefenen.

Wat komt er aan bod tijdens de lezing?
Tijdens de lezing zal Brett Florens jullie meer vertellen over hoe hij van zijn werk als politieagent is doorgegroeid naar waar hij nu is. Ook gaat hij dieper in op hoe u nu precies een goede bruids- of lifestylefoto maakt en wat daar allemaal bij komt kijken. Verder besteedt hij aandacht aan de apparatuur die hij gebruikt. Wat neemt hij allemaal mee als hij het veld in gaat en wat is zijn favoriete camera? In deze lezing komt u erachter! Natuurlijk zal de lezing ondersteund worden met beeldmateriaal dat Brett door de jaren heen gemaakt heeft.

https://www.kamera-express.nl/lezing-brettflorens

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Isala Theater B.V.

Stadsplein 5

2903 HH Capelle aan den IJssel

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen