Gratis

Bright Plus @ afstudeerbeurs Gent

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Gent ICC

Van Rysselberghedreef 2

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Die afstudeerdatum komt steeds dichterbij. Begin jij al voorzichtig uit te kijken naar die eerste job of ben je er nog niet helemaal uit?

Over dit evenement

Wat is de afstudeerbeurs?

UGent organiseert samen met Howest, HO Gent en Artevelde jaarlijks een jobbeurs voor hun bachelor- en masterstudenten die dat academiejaar zullen afstuderen. Hét ideale moment voor jou als student om op 1 dag met tal van werkgevers een praatje te slaan en wie weet... ook die eerste job aan de haak te slaan.

Waarom een bezoek brengen aan de stand van Bright Plus?

De consultants van Bright Plus staan voor je klaar om samen uit te zoeken hoe we jouw carrière kunnen lanceren. 🚀 Kom langs voor een persoonlijk gesprek en ontdek onze vacatures in jouw regio. Samen bekijken we welke job én welke werkgever het beste bij jou passen.

Jobs in office support, sales, management support, marketing, HR, logistiek, aankoop, facilities, medical legal... Daarvoor ben je bij Bright Plus aan het juiste adres! We versnellen jouw carrière met vaste en tijdelijke jobs, projectmatig werk, ontwikkelingsmogelijkheden en loopbaanadvies. Samen leiden we je carrière in goede banen!

Hoe, wat, waar?

  • Dinsdag 31 maart 2020
  • 12:00 - 18:00
  • ICC Gent

Laat ons weten dat je langskomt door je via deze pagina in te schrijven!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Gent ICC

Van Rysselberghedreef 2

9000 Gent

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen