Broeiavond 'Be the change you want to see'

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld

28E Klein-Heidestraat

3370 Neervelp

Belgium

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We leven in boeiende tijden. Nooit eerder waren de uitdagingen waar we als mensheid voor staan zo groot. Nooit eerder waren er zoveel mogelijkheden, opties en kansen om zelf mee de verandering te ZIJN die we in de wereld willen zien.

Soms voelen we de druk van te moeten DOEN, doen, doen, en vergeten we dat wat we zelf belichamen, hoe we zelf ZIJN, de grootste impact heeft. Dat de wereld ook hier is, voor onze neus, voor onze voordeur, en in ons eigen huis en op het werk. Dat wat ons het meest plezier brengt, ook de wereld het meest plezier doet.

We starten de avond met onszelf: aan de hand van een aantal leuke oefeningen komen we dichterbij bij wie we zijn, en de verandering die we (kunnen) brengen rondom ons door onszelf meer te laten zien. Daarna doen we ook exact dat: in deze veilige groep laten we ons zien. Wie ben jij? Welke verandering breng jij hier op deze wereld? Weet je wat jouw zijn bij anderen teweeg brengt? Laat jij je zien zoals je echt bént?

Deze avond is tevens de informatie- en introductieavond van het Broeitraject 'Van zijn naar doen': een vijfdaags traject gedurende een half jaar, om met een groep van gelijkgestemden de verandering die we elk willen zien in de wereld, proberen te zijn. En daarin ons niet alleen te voelen maar samen op pad, niet zwaar maar lichtvoetig. Een traject waarin we leren intunen op het groter geheel, contact maken met wat er door ons heen wil ontstaan, met onze eigen purpose en missies. Een traject waarin we ons ook her-inneren hoe we kunnen verbinden als mensen, om samen verder te geraken dan alleen. Een traject met een groep. En een traject met een concreet project dat je zelf kiest, waarmee we oefenen: hoe doe je dat nu, doen vanuit zijn? Een traject waarin we stilstaan bij hoe we ons laten zien en hoe we ons kunnen laten zien, en daarmee de verandering te brengen die we in de wereld wensen. Een traject waarin we onze joy volgen en delen met de wereld.

Met deze elementen, elkaar én de begeleiders, Peter en Linde, maak je kennis tijdens deze warme avond.


VOOR WIE?
Iedereen die mee het verschil wil maken in deze snel veranderende wereld en zijn/haar impact wil vergroten door te leren doen vanuit zijn en zich zo meer te laten zien en anderen te inspireren.


OVER DE BEGELEIDERS: Peter Plusquin en Linde Vloeberghs

Net als velen zoeken we naar onze beste bijdrage aan deze wereld. En liefst eentje waarvan we ook zelf blij worden, en ons gezin ook. Eentje dichtbij huis. Vanuit ons eigen zijn brengen we verandering in de wereld. We creëerden dit traject vanuit ons eigen verlangen om samen met anderen op pad te zijn. Daarom duiken we samen met jullie erin, en laten we onszelf ook echt zien.
Als purpose coach brengt Peter jouw innerlijke ‘why’ bij jou naar boven. Zodat je in je eigen unieke verhaal stapt, leiding neemt en anderen inspireert om van de wereld een zinvollere, menselijkere en duurzamere plek te maken. Linde brengt als cirkel- en transformatiefacilitator veiligheid, verbinding en echtheid in de groep. En nodigt jou uit om je eigen essentie, grootsheid en kwetsbaarheid te zien en te laten zien.


PRAKTISCH

Woensdag 13 november 2019

19u30-20u: Onthaal
20u-21u45: Broeiavond
21u45-22u: We geven info over De Broeikas, cowerkplek voor bezielde ondernemers, thuiswerkers en kunstenaars.


BIJDRAGE IS 10 EUR

Betalen kan door overschrijving op het rekeningnummer BE08 5230 4805 7313 op naam van De Broeikas. De BIC code is TRIOBEBB. Als mededeling noteer je: Inschrijving Broeiavond en je naam. Om onze administratie haalbaar te houden, is annuleren evenwel niet mogelijk. Dank voor je begrip. Er volgt ook geen herinneringsmail. Ook ter plaatste cash betalen is mogelijk.

WAT NOG

Wij hebben geen slimme betaalsystemen dus voorzie cash geld als je achteraf nog iets wil drinken. We serveren lekkere bieren, wijn en biosapjes.


PARKEREN

Parkeerverzoek: Dank om te parkeren op de carpoolparking aan de E40, Waversesteenweg, vlakbij de afrit van de snelweg. De Broeikas is gelegen in een rustige straat in een landelijk dorp. Om de mobiliteitsoverlast voor onze buren te beperken vragen we je om te parkeren op de carpoolparking aan de afrit van de snelweg. Van daaruit is het ongeveer 10 minuutjes stappen naar De Broeikas. Even de benen streken, even vertragen, een andere gewoonte aannemen. Vertrek een kwartiertje vroeger en wandel naar De Broeikas. De Broeikas en haar buren danken je. Op dit kaartje zie je de parking en de looproute:https://drive.google.com/open?id=1G_H5LLfyYH7tP2GauwhE-ph98l44LYQJ&usp=sharing

Datum en tijd

Locatie

De Broeikas, Labo voor een Warme Wereld

28E Klein-Heidestraat

3370 Neervelp

Belgium

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen