€ 0 – € 7

Broodje ARhus: Madam Bakster trakteert

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

ARhus-café

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Madam Bakster, het alter ego van de Gentse Laura Verhulst, heeft een passie voor desserts én voor gezonde voeding. Een onmogelijke combinatie? Niet voor haar! Door op zoek te gaan naar alternatieven voor de traditionele calorierijke en vaak ook allergene ingrediënten toont ze aan dat nagerechten niet altijd voor een schuldgevoel moeten zorgen of onbereikbaar moeten zijn voor wie intoleranties heeft. Met Madam Bakster wil Laura ervoor zorgen dat iedereen weer kan genieten van desserts door de lege calorieën en allergenen die er bij traditionele patisserie onvermijdelijk zijn, te vervangen door natuurlijke grondstoffen. Omdat een dieet geen straf hoort te zijn, maar een levensstijl!

Ondertussen heeft Madam Bakster een eigen Koffiehuis, verschillende afhaalpunten in heel Vlaanderen en een heus Bakboek (verschenen bij uitgeverij Kannibaal). Tijdens de Week van de Smaak komt ze tijdens Broodje ARhus haar visie op gezonde voeding en de plaats van dessertjes daarin toelichten. En als kers op de taart (pun intended) brengt ze voor alle aanwezigen een zoetigheidje mee!

Elke derde donderdag van de maand komen bevlogen sprekers over de middag in ARhus hun verhaal brengen. Bij een kom soep en een broodje krijg je een portie passie en wilskracht, engagement en emotie voorgeschoteld. Een initiatief van ARhus i.s.m. Vormingplus MZW.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

ARhus-café

De Munt 8

8800 Roeselare

Belgium

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen