€ 29,50 – € 34,50

Broodroosterfeest - Indoor festival

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cruise Terminal Rotterdam

699 Wilhelminakade

3072 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lieve Broodrooster vrienden en vriendinnen,

Jullie zullen vast wel weer denken... wat gaan ze nu weer doen?! Het is tijd om onze thuisbasis wat extra op te krikken daar waar mogelijk. Broodrooster = beleving en dat willen we nóg meer naar voren drukken. Hoe gaan we dat dan doen? Door er een heel gaaf thema van te maken in ieder hoekje... Broodroosterfeest - Indoor festival!

Op zaterdag 28 maart 2020 vieren we het leven zoals dat alleen maar bij ons kan. Glitter, glamour, dansen, sjansen, hapjes, drankjes, dj's, heel veel entertainment, confetti en co2, het kan allemaal niet op of over... met maar liefst 4 area's kunnen we het nu echt van de daken schreeuwen dat we een indoor festival organiseren in de Cruise Terminal te Rotterdam, het gezelligste feest voor en door vrienden!

Presale tickets t/m 24 januari verkrijgbaar
Voor onze harde kern en vaste vrienden -en vriendinnengroep die nu al weten dat ze deze Broodrooster niet over willen of kunnen slaan, zijn de felbegeerde 'presale tickets' verkrijgbaar. Deze kosten 29,50 en uiteraard alleen gelimiteerd verkrijgbaar, je kunt ze bestellen t/m vrijdag 24 januari, daarna gaan we over op de duurdere regular tickets, deze kosten 34,50 ex fee

Tot op zaterdag 28 maart op ons favoriete plekje aan de Maas, meer info over alles en nog wat volgt uiteraard snel, maar we kunnen alvast 1 ding verklappen... het wordt groots, heel groots!

Liefs, team Broodrooster!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cruise Terminal Rotterdam

699 Wilhelminakade

3072 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen