€ 25 – € 34,50

Broodroosterfeest - viert de 25!

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Cruise Terminal Rotterdam

699 Wilhelminakade

3072 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Geen refunds

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Lieve Broodrooster Vrienden en Vriendinnen,

25 x Broodroosterfeest
Nog steeds zijn we elke keer zo blij als maar zijn kan wanneer we weer een nieuwe editie mogen aankondigen, maar het volgende Broodroosterfeest wordt een wel hele speciale.. Op zaterdag 26 oktober vieren we de 25e editie van het gezelligste feest voor en door Vrienden

Cruise Terminal
Er is maar één plek bij uitstek geschikt voor een jubileumviering van dusdanig formaat en dat is natuurlijk de Cruise Terminal Rotterdam; de plek waar we zoveel mooie herinneringen hebben gemaakt over de afgelopen jaren.

Jubileumviering
Zoals altijd gaan we er een heerlijk feest van maken voor en met alle Vrienden, maar deze editie doen we er een extra schep bovenop. Wij hangen de slingers op, zorgen voor de drankjes, de DJs en de entertainment en jullie zorgen voor de dansjes!

Uiteraard horen er bij een jubileumviering horen leuke acties en kadootjes. De komende maanden zullen we dan ook geregeld iets gaan weggeven, dus houd de pagina in de gaten!

Tickets
Om te beginnen aanstaande zaterdag, wanneer de voorverkoop om 10.00 uur van start gaat. We hebben voor de 250 rapsten jubileum-tickets voor 25 euro beschikbaar, als een soort kadootje, maar je moet wel snel zijn. Grijp je er naast wees dan niet getreurd, want de reguliere pre-sale gaat dan gelijk van start.

Zoals altijd is onze slogan 'Come as you are'. We hopen alle oude én nieuwe Broodrooster Vrienden 26 oktober te mogen ontvangen op ons favoriete plekje aan de Maas. Dus nodig al je Vrienden en Vriendinnen uit en dan maken we er een avond van voor in de boeken. Tot dan!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Cruise Terminal Rotterdam

699 Wilhelminakade

3072 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Geen refunds

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen