Gratis

Bruce Katz band & Giles Robson live @ Bluesmoose (15,00 betaal aan kassa)

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Bruce Katz band ft Giles Robson live @ Bluesmoose Radio eenmalig optreden in Nederland. (15,00 betaal aan kassa)

Over dit evenement

We volgen de richtlijnen van de regering vwb Live concerten. Voor dit optreden is een geldige QR code noodzakelijk. Vergeet je spullen daarom niet.

Tickets kosten 15,00 euro , de kosten kun je aan de kassa betalen.

Bruce Katz is een legendarische toetsenist (Hammond B3 en piano) die heeft uitgebracht 10 cd's als leider en is verschenen op bijna 70 andere cd's met John Hammond, Delbert McClinton, Ronnie Earl, Butch Trucks, Duke Robillard, Little Milton, Joe Louis Walker, David "Fathead" Newman, en vele, vele anderen.Hij heeft ook een sterke muzikale band gehad met de Allman Brothers Band, Hij is lid geweest van de band van Gregg Allman voor zes jaar (2007-2013), Jaimoe's Jassz Band(2010-2015), Freighttrain van Butch Trucks Band (2015-2017) en Les Brers. Bruce ook toerde hij met de Allman Brothers.

Hij is zeven keer genomineerd voor BMA (2008, 2009, 2010, 2015, 2019, 2020, 2021) voor de "Pinetop Perkins-pianist van het jaar" award, wat het equivalent is van de "Blues Grammy's". Hij was ook genomineerd door Living Blues Magazine voor de prijs "Outstanding Musician (Keyboard)" in 2015 en 2019. Hij won de BMA 2019 voor "Best Acoustic Album" voor "Journeys to the Heart of the Blues", opgenomen met Joe Louis Walker en Giles Robson en werd genomineerd voor de “Acoustic Album” award voor “Solo Ride”, zijn solo piano CD. Zijn meest recente albums zijn onder meer "Get Your Groove!" (Amerikaans Showplace Music, 2018) en zijn veelgeprezen solo-piano-cd, "Solo Ride" (American Showplace) in Augustus 2019.

The Bruce Katz Band is een originele, zeer opwindende groep van muzikanten die Blues, “soul-jazz” en New Orleans geïnspireerde rootsmuziek. Gevestigd in Woodstock, NY,Bruce Katz zijn plek in het universum is er een waar blues en de vele aspecten van Americana-muziek komen samen in een eigen stijl van originele muziek. De band heeft een handelsmerkgeluid, waarbij het B3-orgel en de gitaar worden vermengd metunieke en inventieve manieren.

De Bruce Katz Band is: Bruce Katz – Hammond B3 orgel en piano, Aaron Lieberman – gitaar/zang Ray Hangen – drums

featering Giles Robson. Ze worden deze avond extra terzijde gestaan door Giles Robson. Voor bluesmoose liefhebbers geen onbekende.

Giles Robson, winnaar van de Memphis Blues Music Award, is de eerste en enige Britse of Europese bluesartiest die op Chicago's legendarische Alligator Records verschijnt, het meest bekende en langlopende actieve blueslabel ter wereld.

Een uniek en wereldtalent. In 2019 namen ze samen een Album op “Don’t give up on the Blues” in New Jersey. Het album kreeg ongeloofkijke goede kritieke en veel airplay. Nu zijn ze voor het eerste samen in Nederland in deze samenstelling. Mis het niet!

Zoals gewoonlijk worden er door Bluesmoose Live opnames gemaakt zowel Video als audio.


		Afbeelding van Bruce Katz band & Giles Robson live @ Bluesmoose  (15,00 betaal aan kassa)
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Café Bar Zaal De Comm

Dorpsstraat 12

Ingang Pompweg 2b

6562 Groesbeek

Netherlands

Kaart bekijken

{ _('Organizer Image')}

Organisator Bluesmoose Live oftewel Bluesmoose Café

Organisator van Bruce Katz band & Giles Robson live @ Bluesmoose (15,00 betaal aan kassa)

Op de BluesMoose avonden komen zeer gewaardeerde Blues-artiesten vanuit de hele wereld naar Café Bar De Comm, dat op deze speciale avonden omgebouwd wordt tot "BluesMoose-café". Tijdens deze avonden worden opnames gemaakt voor Bluesliefhebbers, waarbij de toegang gratis is. De deuren zijn geopend vanaf 19.30u en wij verzoeken iedereen om vóór 19.50u aanwezig te zijn, zodat we op tijd kunnen beginnen.

Gedurende de opnames vragen we wel om "geroezemoes" beperkt te houden, zodat de geluidskwaliteit van de opnames optimaal blijft.

In deze summer covid-19 2020 reeks is het allemaal net iets anders : Het is niet in ons vertrouwde café, maar in de achterliggende feestzaal van de Comm, die omgebouwd is tot knus thuistheater. Iedereen is verplicht te zitten. Niet echt een straf voor de gemiddelde bluesbezoeker lijkt ons. Die tafels hebben een grondige reinigingsbeurt gehad. U mag zelfs een mondkapje op als u dat wilt. Meezingen wordt door de RIVM vooralsnog afgeraden. Klappen en stampen mag wat ons betreft wel.

Bij binnenkomst mag u uw handen nog even desinfecteren.

Er is bediening aan tafel, iedereen kan goed zien en zit op voldoende afstand van elkaar. mensen uit een "bubbel" kunnen bij elkaar aanschuiven. Voorin staan tafeltjes en stoelen en wat verder achterin staan sta-tafels met krukken. Onze video camera's werken we zoveel uit het zicht weg.

De ingang is aan de Pompweg 2b. parkeren kunt u het makkelijkste op het marktterrein of bij de Aldi/jan Linders en dan is het nog ongeveer 50 meter lopen.

Comm genieten van de sfeer en live Bluesmuziek! Bekijk de website voor alle artiesten die bij ons op de planning staan. Wees welComm!

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen