BTMClub After Summer Gathering 2021

Venster Acties en details

Geannuleerd

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Fletcher Wellness Hotel Leiden

Bargelaan 180

2333 CW Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
BTMClub After Summer Gathering

Over dit evenement

onder voorbehoud

We zijn dit keer te gast bij het Fletcher Wellness hotel Leiden, dat sinds mei 2019 behoort tot de Fletcher groep. Het hotel wil ons kennis laten maken met de recentelijk uitgebreide meeting faciliteiten.

Het thema van deze bijeenkomst is 'digital security in business travel & mobility'.

Computest neemt jullie een klein uur mee in de wereld van cybercrime. Vrijwel dagelijks worden organisaties het slachtoffer van cybercriminelen. Het hacken van een kantoornetwerk, een (reis)website of andere webapplicaties zijn slechts enkele voorbeelden. Allen met mogelijk grote gevolgen! Ook reizigers zijn kwetsbaar. De Security Specialist van Computest geeft verschillende tips en handvatten om digitaal veiliger te zijn tijdens het reizen maar ook in het dagelijks leven. ...... maar let op want deze security specialist is erg goed in het aantonen van hacks!

Programma:17.00-17.45 ontvangst en registratie in het Conference center op de 5e verdieping. 17.45-19.00 welkom BTMClub en Hotel, keynote sprekers

19.00 -21.30 netwerkborrel met drankjes en walking dinner, aangeboden door Fletcher Hotel Leiden en een korte rondleiding door dit 4-sterren hotel.

Bereikbaarheid en Parkeren: Het hotel ligt naast het station van Leiden, dus uitstekend bereikbaar met het OV. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in parkeergarage Level, direct onder het hotel. Kosten € 2 per uur (max € 16 per dag)

Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, sponsors, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 49,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmelding

Datum en tijd

Locatie

Fletcher Wellness Hotel Leiden

Bargelaan 180

2333 CW Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Restitutiebeleid

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Organisator Business Travel & Mobility Club

Organisator van BTMClub After Summer Gathering 2021

Business Travel & Mobility Club (BTMClub) is een netwerkplatform voor vertegenwoordigers van bedrijven die te maken hebben zakelijk reizen & mobiliteit. BTMClub wil de leden op allerlei manieren ondersteunen met informatie om kennis te vergroten en onderling te delen. Zo worden er jaarlijks 4 educatieve netwerkbijeenkomsten en de BTMConference georganiseerd met key-note speakers op relevante thema’s die inspelen op Travel & Mobiliteit met aansluitend voldoende tijd voor netwerken.  

De Business Travel & Mobility Conference is een initiatief van de BTM Club en Reismedia, uitgever van onder meer Zakenreisnieuws.nl, Luchtvaartnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl en diverse bladen zoals het Luchtvaartnieuws Magazine. 

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen