€ 0 – € 59,90

BTMClub New Year Event 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

2 Boeing Avenue

1119 PB Schiphol-Rijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Voor de 5e editie van het BTMClub New Year event, zijn we blij dat we weer te gast mogen zijn bij het Radisson Blu Amsterdam Airport Schiphol.

Op 27 januari 2020 proosten we samen op het nieuwe jaar en laten ons inspireren door de keynote sprekers. Dat zijn:

Audrey Cueppens, Head of Uber for Business. Zij neemt ons mee in de wereld van Uber, hoe zij de mobility wereld (hebben) zien ontwikkelen, hun rol daarin maar ook hun plannen en ideeën.

SkyNRG, de Nederlandse leverancier van en wereldmarktleider voor biokerosine, is een initiatief gestart ‘Samenwerken aan duurzaam vliegen’ waarmee bedrijven hun emissies voor zakelijke vluchten kunnen reduceren en bijdragen aan de opschaling van duurzame vliegtuigbrandstof. Wat houdt dat precies in en wat zijn de mogelijkheden?

Hoe OV-fiets in 2019 5 miljoen ritten bereikt door innovatie. 10 jaar geleden introduceerde NS de OV-fiets, de geelblauwe deelfiets die je met een OV-chipkaart kunt huren om de ‘last mile’ van en naar de trein af te leggen. Met meer dan 4 miljoen ritten in 2018, is de druk om te presteren hoger dan ooit. Om op een duurzame manier op te schalen moet OV-fiets continu innoveren. In deze sessie vertellen Peter van de Pol (Product Owner bij OV-fiets) en Remmert Stipdonk (CEO bij INFO) hoe zij samen met hun team de kern van de service hebben aangepakt en zo jaarlijks meer dan 30% groei weten te behalen.

Programma:

17.00-17.45 ontvangst en registratie

17.45-19.00 welkom BTMClub en Hotel en keynotes

19.00 -21.30 netwerkborrel met drankjes en walking dinner, aangeboden door Radisson Blu Amsterdam Airport Schiphol, met om ca 20.00 uur een rondleiding door het vernieuwde hotel.

Er is ruime parkeergelegenheid bij het hotel.

Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, sponsors, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 49,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmelding. Nog niet eerder een BTMClub event bijgewoond en geinteresseerd in wat dit jou kan brengen? Mail ons dan voor een eenmalige introductie uitnodiging.

LET OP: Bij annuleringen binnen 72 uur of in geval van no-show wordt er € 25 pp in rekening gebracht.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport Schiphol

2 Boeing Avenue

1119 PB Schiphol-Rijk

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen