Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

BTMClub Spring Event 2020

Business Travel & Mobility Club

Maandag 18 mei 2020 van 17:00 tot 21:30 (CEST)

BTMClub Spring Event 2020

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW
Aantal
Tickets voor leden   meer info 11 Tickets 18 mei 2020 Gratis € 0,00 € 0,00
Niet leden 8 Tickets 18 mei 2020 € 49,50 € 0,00 € 10,40

Deel BTMClub Spring Event 2020

Evenementdetails

We zijn dit keer te gast bij het Fletcher Wellness hotel Leiden, dat sinds mei 2019 behoort tot de Fletcher groep en recentlijk uitgebreide meeting faciliteiten kunnen bieden, waarmee we kennis zullen maken. 

DEZE BIJEENKOMST IS UITGESTELD VAN 25 MAART NAAR 18 MEI 2020 

Het thema van deze bijeenkomst is 'digital security in business travel & mobility'.

Computest neemt jullie een klein uur mee in de wereld van cybercrime. Vrijwel dagelijks worden organisaties het slachtoffer van cybercriminelen. Het hacken van een kantoornetwerk, een (reis)website of andere webapplicaties zijn slechts enkele voorbeelden. Allen met mogelijk grote gevolgen! Ook reizigers zijn kwetsbaar. De Security Specialist van Computest geeft verschillende tips en handvatten om digitaal veiliger te zijn tijdens het reizen maar ook in het dagelijks leven. ...... maar let op want deze security specialist is erg goed in het aantonen van hacks!

Het platleggen van je bedrijf door een hack kan een enorme (financiële en operationele) impact hebben. Kun je je verzekeren tegen cyberrisico's?
Marie-Louise de Smit, Cyber Deals Director bij AON gaat in op de ratio van het verzekeren. Ze legt uit wat cyberverzekeringen doen en waar je rekening mee moet houden als je een dergelijke verzekering aangaat.

Programma:

17.00-17.45  ontvangst en registratie in het Conference center op de 5e verdieping

17.45-19.00  welkom BTMClub en Hotel, de workshop van Computest en toelichting AON

19.00 -21.30  netwerkborrel met drankjes en walking dinner, aangeboden door Fletcher Hotel Leiden en een korte rondleiding door dit  4-sterren hotel. 

Bereikbaarheid en Parkeren:  Het hotel ligt naast het station van Leiden, dus uitstekend bereikbaar met het OV. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in parkeergarage Level, direct onder het hotel. Kosten € 2 per uur (max € 16 per dag) 

Overnachten: Wil je blijven overnachten, dan is dat mogelijk voor de speciale kamerprijs van € 109,-- incl ontbijt. De aanvraag kan gedaan worden bij Banquet Sales Leiden Vermeld bij reservering: BTMClub-Fletcher event.

Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, sponsors, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 49,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmeldingNog niet eerder een BTMClub event bijgewoond en geinteresseerd in wat dit jou kan brengen? Mail ons dan voor een eenmalige introductie uitnodiging.  

LET OP: Bij annuleringen binnen 72 uur of  in geval van no-show wordt er € 25 pp in rekening gebracht.


Heb je vragen over BTMClub Spring Event 2020? Neem contact op met Business Travel & Mobility Club
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Fletcher Wellness Hotel Leiden
Bargelaan 180
2333 CW Leiden
Nederland

Maandag 18 mei 2020 van 17:00 tot 21:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Travel & Mobility Club

Business Travel & Mobility Club (BTMClub) is een netwerkplatform voor vertegenwoordigers van bedrijven die te maken hebben zakelijk reizen & mobiliteit. BTMClub wil de leden op allerlei manieren ondersteunen met informatie om kennis te vergroten en onderling te delen. Zo worden er jaarlijks 4 educatieve netwerkbijeenkomsten en de BTMConference georganiseerd met key-note speakers op relevante thema’s die inspelen op Travel & Mobiliteit met aansluitend voldoende tijd voor netwerken.  

De Business Travel & Mobility Conference is een initiatief van de BTM Club en Reismedia, uitgever van onder meer Zakenreisnieuws.nl, Luchtvaartnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl en diverse bladen zoals het Luchtvaartnieuws Magazine. 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.