€ 0 – € 59,90

BTMClub Spring Gathering 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Worldhotel Wings Rotterdam

55 Rotterdam Airportplein

3045 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Op dinsdag 2 april zijn wij te gast bij het Worldhotel Wings op Rotterdam-The Hague Airport. Een aansprekende plek met direct uitzicht op de terminal en de runway van de luchthaven, van waaruit een groeiend aantal (zaken)reizigers vertrekt.

Vandaar dat we het leuk vinden om aan te mogen kondigen dat Desiree Breedveld, Commercieel Directeur RTHA een update over de toekomst en ontwikkelingen van de luchthaven zal geven tijdens deze bijeenkomst.

Workshop Travel Security & Safety- Persoonlijke veiligheid tijdens zakelijk reizen. Hoe en waar je ook naar toe reist, met de (prive/lease/huur)auto, trein of vliegtuig, dichtbij of ver weg, er kunnen situaties voorkomen waarbij de persoonlijke veiligheid in het gedrang kan komen.

'Hoe om te gaan met corruptie wanneer jijzelf of jullie reizigers in het buitenland zijn. Hoe te reageren als je wordt overvallen? Hoe zorg je ervoor dat je in penibele omstandigheden de regie kunt houden? Dit en meer wordt tijdens deze bijeenkomst besproken in deze 1 uur durende workshop waaraan je actief kunt deelnemen.

Christiaan Oldenkamp van Expat Preventive zal de interactieve sessie verzorgen met praktische tips, trucs en voorbeelden over hoe de persoonlijke veiligheid van jezelf en jullie zakelijke reizigers te vergroten door hen bewust te maken van deze zaken, als deel van de Duty of Care, onafhankelijk of ze met trein, vliegtuig reizen of met een (lease) auto onderweg zijn.

Datum en programma:
2 april 2019

17:00 – 17:45 uur - ontvangst
17:45 – 19.00 uur - welkom BTMclub en hotel, RTHA, workshop
19.00 – 21:00 uur - Na de workshop is er volop tijd om te netwerken in de Sportsbar waarbij de innerlijke mens niet wordt vergeten, met dank aan Worldhotel Wings.

Om 20.00 hours is er een rondleiding door het hotel.

EXTRA: AIRPORT TOUR achter de schermen, speciaal voor de deelnemers aan de BTMClub Spring Gathering. Meer informatie

Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, sponsors, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 49,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmelding. Nog niet eerder een BTMClub event bijgewoond en geinteresseerd in wat dit jou kan brengen? Mail ons dan voor een eenmalige introductie uitnodiging.

LET OP: Bij annuleringen binnen 72 uur of in geval van no-show wordt er € 25 pp in rekening gebracht.

Locatie details: Worldhotel Wings,Rotterdam Airportplein 55 3045 AP Rotterdam The Netherlands. Parkeren in de indoor parkeergarage van het hotel.

Schrijf je snel in!
Hartelijke groet en tot ziens op 2 april

Carla van den Berg-Brantjes
Rob Somsen
Joyce Schriemer

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Worldhotel Wings Rotterdam

55 Rotterdam Airportplein

3045 AP Rotterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen