Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

BTMClub Summer Event 2020

Business Travel & Mobility Club

Maandag 28 september 2020 van 17:00 tot 21:30 (CEST)

BTMClub Summer Event 2020

Ticketinformatie

Tickettype Resterend Verkoop eindigt op Prijs Servicekosten BTW
Aantal
Tickets voor leden   meer info 1 Ticket 28 sep. 2020 Gratis € 0,00 € 0,00
Niet leden Uitverkocht 28 sep. 2020 € 49,50 € 0,00 € 10,40
Alleen netwerkborrel - BTMClub leden   meer info 8 Tickets 28 sep. 2020 Gratis € 0,00 € 0,00

Deel BTMClub Summer Event 2020

Evenementdetails

AANGEPAST PROGRAMMA REKENING HOUDEND MET DE ACTUALITEIT EN DE 1,5 METER RICHTLIJN. 

We zijn voor deze  Summer Gathering te gast bij het vorig jaar geopende Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel. Gelegen aan de rand van het Amsterdamse bos en Schiphol Oost. Een prachtige locatie in het groen en mét de mogelijkheid om de netwerkborrel, bij goed weer, heerlijk in de buitenlucht te laten plaatsvinden. 

Natuurlijk worden de richtlijnen van de RIVM gevolgd. Er is gewerkt aan een protocol om de gezondheid van ons allen te beschermen. I.v.m. de 1,5 meter richtlijn, is het aantal deelnemers aan het plenaire deel gelimiteerd tot 56 personen, verdeeld over 3 zalen. Het programma en de sprekers zijn hierop aangepast. Voor het netwerk deel is meer ruimte beschikbaar. Hiervoor kan apart worden ingeschreven. 

Het thema voor deze bijeenkomst is 'TRAVELRISK MANAGEMENT' . De volgende 3 sprekers zullen in iedere zaal hun presentatie op dit thema geven. 

Eric Schouten- CEO Dyami Safe & Secure Travel. : 'Reis en onderneem veilig in het buitenland'. Heb jij je reisrisico's in kaart gebracht?
COVID-19 heeft veel bedrijven doen realiseren dat een goede voorbereiding van je internationale activiteiten van groot belang is..Het simpelweg boeken van een vlucht naar een bestemming is niet meer afdoende. Maar met welke risico's dien je allemaal rekening te houden? Is spionage een realistische dreiging?
Of wat doe je als er op jouw bestemming een terroristische aanslag wordt gepleegd? Hoe maak ik mij weerbaar? Door middel van een aantal concrete voorbeelden neemt Eric je mee door een pallet van dreigingen waar de zakenreiziger mee in aanraking kan komen.

An Gaiser - non-verbaal profiler bij INSA-consultancy.Ook uw gezicht gaat mee op reis” Heb je aan de grens ook het idee dat altijd jij uit de rij wordt gehaald? Ga je op de verkeerde momenten en plekken ook wel eens de confrontatie aan? Heb je het gevoel dat men in andere culturen over jouw persoonlijke grenzen heen gaat? Misschien heeft dat wel te maken met hoe jouw gezicht zich gedraagt. An neemt je mee op reis naar jouw eigen gezicht en doorbreekt in de lezing de mythes over non-verbaal gedrag.Daarnaast laat zij je zien wat je kunt doen om aan de grens en in het buitenland veilig en effectief te communiceren.

'Hoe zorgen we er voor dat reizigers en expats gezond, veilig en fit blijven?' Danny van Altena, Consultant Health & Travel, KLM Health Services, helpt bedrijven bij het invulling geven aan hun Duty of Care op het gebied van reizen en gezondheid, oftewel Travel Risk Management. Iets dat vandaag de dag extra opportuun is. Tips, trics, do's en do'nts worden gedeeld. 

Programma:

17.00-17.30  ontvangst en registratie 

17.30-19.00  welkom BTMClub en Hotel, keynotes

19.00 -21.30  netwerkborrel met drankjes en walking dinner of buffet, aangeboden door het Renaissance hotel .

Bereikbaarheid en Parkeren:  Er is voldoende parkeergelegenheid bij en rondom het hotel. Kom je met het  OV: dan kun je vanaf Schiphol Centrum de gratis Airport Shuttle nemen die iedere 30 minutes rijdt ( 5pm-9pm iedere 15min)

Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, sponsors, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 49,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmelding

LET OP: Bij annuleringen binnen 72 uur of  in geval van no-show wordt er € 25 pp in rekening gebracht.


Heb je vragen over BTMClub Summer Event 2020? Neem contact op met Business Travel & Mobility Club
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel
Meester Jac. Takkade 35
1432CB Aalsmeer
Nederland

Maandag 28 september 2020 van 17:00 tot 21:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Business Travel & Mobility Club

Business Travel & Mobility Club (BTMClub) is een netwerkplatform voor vertegenwoordigers van bedrijven die te maken hebben zakelijk reizen & mobiliteit. BTMClub wil de leden op allerlei manieren ondersteunen met informatie om kennis te vergroten en onderling te delen. Zo worden er jaarlijks 4 educatieve netwerkbijeenkomsten en de BTMConference georganiseerd met key-note speakers op relevante thema’s die inspelen op Travel & Mobiliteit met aansluitend voldoende tijd voor netwerken.  

De Business Travel & Mobility Conference is een initiatief van de BTM Club en Reismedia, uitgever van onder meer Zakenreisnieuws.nl, Luchtvaartnieuws.nl, Triptalk.nl, Reisbizz.nl en diverse bladen zoals het Luchtvaartnieuws Magazine. 

  Contact opnemen met de organisator

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.