€ 0 – € 59,90

BTMClub Summer Gathering 2020

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Meester Jac. Takkade 35

1432CB Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

We zijn voor deze Summer Gathering te gast bij het vorig jaar geopende Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel. Gelegen aan de rand van het Amsterdamse bos en Schiphol Oost. Een prachtige locatie in het groen en mét de mogelijkheid om de netwerkborrel, bij goed weer, heerlijk in de buitenlucht te laten plaatsvinden.

Deze bijeenkomst staat in het teken van Travelrisk management en wat het veranderende betaallandschap voor invloed op Business Travel & Mobility heeft.

David Compier, Head of Strategic Partnerships, BeNeLux & Nordics Airplus, gaat als keynote spreker in op het fenomeen virtual cards: 'The end of plastic for business travelers?! How virtual payment will dominate business travel, including on-the-road expenses. '

'Hoe zorgen we er voor dat reizigers en expats gezond, veilig en fit blijven?' Danny van Altena, Consultant Health & Travel, KLM Health Services, helpt bedrijven bij het invulling geven aan hun Duty of Care op het gebied van reizen en gezondheid, oftewel Travel Risk Management. Iets dat vandaag de dag extra opportuun is. Tips, trics, do's en do'nts worden gedeeld.

Programma:

17.00-17.45 ontvangst en registratie

17.45-19.00 welkom BTMClub en Hotel en keynotes.

19.00 -21.30 netwerkborrel met drankjes en walking dinner of buffet, aangeboden door het Renaissance hotel met om ca 20.00 uur een rondleiding.

Bereikbaarheid en Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid bij en rondom het hotel. Kom je met het OV: dan kun je vanaf Schiphol Centrum de gratis Airport Shuttle nemen die iedere 30 minutes rijdt ( 5pm-9pm iedere 15min)

Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, sponsors, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 49,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmelding. Nog niet eerder een BTMClub event bijgewoond en geinteresseerd in wat dit jou kan brengen? Mail ons dan voor een eenmalige introductie uitnodiging.

LET OP: Bij annuleringen binnen 72 uur of in geval van no-show wordt er € 25 pp in rekening gebracht.


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Renaissance Amsterdam Schiphol Airport Hotel

Meester Jac. Takkade 35

1432CB Aalsmeer

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen