BTMClub  Year End Gathering 2022

Venster Acties

BTMClub Year End Gathering 2022

BTMClub Year End Gathering .- Zakelijke mobiliteit in de (nabije) Toekomst

Waar en wanneer

Datum en tijd

Locatie

Postillion Convention Centre WTC Rotterdam Beursplein 37 3011 AA Rotterdam Netherlands

Kaart en routebeschrijving

Zo werkt het

Beleid voor refunds

Restituties tot 7 dagen voor evenement
Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Over dit evenement

  • 4 uren 30 minuten
  • eTicket voor mobiel

Van Graanbeurs naar Convention Centre!

We zijn te gast bij het nieuwe Postillion Hotel & Convention Center WTC Rotterdam. Ooit was dit de Graanbeurs en nu is dit Rijksmonument omgebouwd tot een hypermodern hotel & convention center, met een uniek uitzicht over Rotterdam.

Thema: Zakelijk reizen en Mobiliteit in de (nabije) toekomst!

De keynotes: 'Binnen 30 minuten van Amsterdam naar Parijs? ' Dat het geen utopie is, gaat het Delft Hyperloop Team aantonen!

Luchtvaartstrateeg Gerben Broekema gaat in op de “Potentie en relevantie van eAviation in de mobilieit van de toekomst". Gaan we ons binnen niet al te lange tijd met eVTOL's (vertikaal opstijgende elektrische airtaxi's) in Nederland verplaatsen? En hij geeft een doorkijk op elektrisch regionale vliegverbindingen met vliegtuigen die een startbaan nodig hebben.

Programma:

17.00-17.45 ontvangst en registratie

17.45-19.00 welkom BTMClub en Hotel, keynote sprekers

19.00 -21.30 netwerkborrel met drankjes en walking dinner aangeboden door het Postillion Hotel & Convention Center WTC Rotterdam. Rondleiding voor geïnteresseerden 20.00 uur.

-------------------------------------------------

Dit evenement is gratis voor BTMClub-leden, IMA Professional-leden of op persoonlijke uitnodiging. Niet-leden betalen € 59,50 pp ex btw, direct te voldoen bij aanmelding

-------------------------------------------------

Bereikbaarheid en Parkeren: Het hotel ligt is uitstekend bereikbaar met het OV. Kom je met de auto, dan kun je parkeren in de parkeergarage WTC Beursplein (v.a.€ 10 per dag)

-------------------------------------------------

Overnachten

Wil je s'avonds niet naar huis rijden, dan kun je via deze link een overnachting boeken in het Postillion Hotel met 10% korting .