€ 37,89

Bubbles & Bells met DO

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

TOBACCO Theater

75 Nes

1012 KD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Beschrijving van het evenement
Met de kerstsongs van haar album Bubbles & Bells én een vleugje opzwepende gospel luidt Do de kerstdagen muzikaal in bij het TOBACCO Theater

Over dit evenement

BUBBLES & BELLS met DO

Met de kerstsongs van haar album Bubbles & Bells én een vleugje opzwepende gospel luidt zangeres Do op zaterdag 18 en zondag 19 december de kerstdagen muzikaal in bij het TOBACCO Theater in Amsterdam.

Rijke bezetting

Speciaal voor deze twee concerten, op zaterdagavond en zondag namiddag, neemt DO haar band en driekoppig gospelkoor mee. Geniet tijdens het concert volop aan je eigen tafeltje, met een top wijntje en enkele heerlijke kersthapjes van onze top chef Dennis Huwaë.

Ring the Diner Bells

Er kan op beide dagen worden gereserveerd voor een kerstdiner voor-of na het concert. Knoop je strik en leg de extra lange wimpers maar vast klaar, dit wordt kerst met een gouden randje!

Kerst voor Do

Do verklapte aan TOBACCO Theater: "De Kerstperiode vind ik heerlijk! Vanaf begin december zijn alle straten en winkels versierd met de prachtigste lichtjes. Terwijl de kou buiten in de lucht hangt bereid iedereen zich voor op een warme samenkomst binnen. Echt samen zijn met je geliefden, eten, kletsen en meezingen met de mooiste kerstliedjes. Er worden maar weinig kerstplaten gemaakt door Nederlandse artiesten. Hoogste tijd een aantal klassiekers in een moderner jasje te stoppen en aan te vullen met eigen materiaal. Ik ben heel trots op het eindresultaat! Bubbles & Bells maar dan zonder het ‘tacky’ geluid dat we doorgaans kennen van kersthitjes. Een paar weken per jaar kan ik dan eindelijk met dit repertoire live optreden, iets waar ik elk jaar weer naar uitkijk!

Persoonlijke favorieten

De concerten in het TOBACCO Theater bevatten bekende en minder bekende kerstklassiekers. "Het zijn stuk voor stuk mijn favorieten. Een prachtig bewerkte versie van ‘Let it snow!’ en een vintage sound voor ‘ Santa Claus is coming to town’. Ook het ontroerende ‘After The Holidays’ van Judy Garland mocht niet ontbreken. Ik was op slag verliefd vanaf de eerste tonen. Mijn doel met deze concerten is om een mooie, integere voorstelling te maken waarin de momenten van bezinning zich afwisselen met het vieren van het feest. Hoewel de titel van het concert misschien anders doet vermoeden hoef je geen toeters en bellen uit de kast te trekken om toch het ultieme kerstgevoel beleven! " aldus een stralende Do.

De Bubbles & Bells concerten kan je combineren met een fantastisch diner op zaterdag vóórafgaand aan of op zondag ná afloop van het concert.

Prijzen en tickets:

  • 3-gangen diner incl. wijnarrangement: € 69,00 p.p.
  • Ticketprijs: € 35,00

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief servicekosten

Data opties:

  • Kerstdiner zaterdag 19 december: 17.30 – 20.00 uur
  • Zaterdagavond 19 december: 20.30 – 22.00 uur incl. na-borrel
  • Zondagnamiddag 20 december: 16.30 – 18.30 uur
  • Kerstdiner zondag 20 december: 19.00 – 22.00 uur met uitloop
Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

TOBACCO Theater

75 Nes

1012 KD Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Neem contact op met de organisator om een restitutie aan te vragen.

Eventbrite-kosten zijn niet restitueerbaar.

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen