Hoofdnavigatie overslaan
Pagina-inhoud

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Budalys: Dynamisch ouder worden in een eigentijds kader vol beleving

Kenniscentrum 60plus

Donderdag 3 oktober 2019 van 12:30 tot 17:30 (CEST)

Budalys: Dynamisch ouder worden in een eigentijds...

Ticketinformatie

Type Resterend Einde Aantal
Budalys 80 Tickets 9 okt. 2019 Gratis  

Evenementdetails

 

Residentie Budalys

Dynamisch ouder worden in een eigentijds kader vol beleving

Donderdag 3 oktober 2019


Foto: Klaas Verdru

 

Wat als we straks 100 worden? Dat is de vraag die centraal staat in het boek van Dirk SchyvinckHij pleit voor een jonge kijk op vergrijzing en een vernieuwende blik op de toekomst van het langere leven. Als pleitbezorger van dringende sociale innovatie naast vernieuwingen op technologisch vlak, kan hij een innovatief woon(zorg)concept als Budalys aan de Kortrijkse Leie alleen maar aanmoedigen.

 

In Budalys komen alle dienstverleningskwaliteiten en innovatieve woonzorgfuncties van Zorggroep Heilig Hart bij elkaar. Het unieke foodconcept, de wellnessboulevard, de zorgstudio’s en appartementen, de terrassen en daktuinen en het polyvalent platform creëren een ontmoetingsplaats waar het aangenaam wonen en leven is en waar mensen zich thuis voelen. Budalys staat garant voor dynamisch ouder worden zonder dat aan de rust van de bewoners geraakt wordt.

 

Alle serviceappartementen zijn aangepast aan de evoluerende noden van de bewoners en voorzien van e-care domotica. Het uitzonderlijke gebouw combineert strakke kleuren met zachte vormen, riante zuilen, groene plantenmuren en frisse patio’s. De transparante architectuur van B2Ai en  Ensemble heeft maximale aandacht voor licht, ruimtelijkheid, duidelijkheid en frisheid.

 

Wees welkom en laat u inspireren!

 

            

 

Deelname is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt (max. 2 personen per organisatie).

 

Doelgroep: Exclusief voorbehouden aan directie- en managementleden uit de zorg, faciliteitsbeheerders, (interieur)architecten, ingenieurs- en adviesbureaus, aannemersbedrijven, steden en gemeenten, OCMW’s.  

 

Locatie: Budalys, Dam 2 B, 8500 Kortrijk.

 

Parking: U kan parkeren in de parkeergarage onder Budalys: Parking Budabrug (Dam 1). De lift brengt u rechtstreeks naar Meeting Lounge 3 op de derde verdieping.

 

 

www.wonenna60.be

Heb je vragen over Budalys: Dynamisch ouder worden in een eigentijds kader vol beleving? Neem contact op met Kenniscentrum 60plus
Bezoekerslijst Sorteren op: Datum | Voornaam | Achternaam
Meer weergeven

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen

Waar en wanneer


Budalys
Budastraat 30
8500 Kortrijk
België

Donderdag 3 oktober 2019 van 12:30 tot 17:30 (CEST)


  Aan mijn agenda toevoegen

Organisator

Kenniscentrum 60plus

Wonen Na 60 is een Benelux-breed, not-for-profit initiatief dat kennis over de seniorenhuisvesting verzamelt, analyseert en presenteert. Ons doel is om deze groeimarkt te stimuleren en te inspireren op het vlak van kwaliteitsvol en comfortabel wonen, afgestemd op de reële noden en wensen van 60-plussers van vandaag en morgen.
  Contact opnemen met de organisator

Ben je geïnteresseerd in het organiseren van je eigen evenement?

Doe mee met miljoenen mensen op Eventbrite.

Log in of meld je aan

Je kunt deze tickets alleen in termijnen betalen als je een Eventbrite-account hebt. Log in of meld je aan voor een gratis account om door te gaan.