Gratis

Buddy & Friends - zo. 9 mei

Venster Acties en details

Gratis

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

City Life Church Den Haag

Soestdijksekade 343

2574AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
Je bent van harte welkom bij Buddy & Friends!

Over dit evenement

Bij Buddy & Friends zorgen kinderwerkers voor jouw kindje terwijl je zelf de dienst meebeleeft in de kerkzaal of pop-up locatie Musicon (naast de kerk). Je kunt je kindje brengen vanaf het moment dat hij of zij zelfstandig kan lopen.

We zijn een kerk in Den Haag en regio. Ons doel is om mensen in contact brengen met Jezus en Zijn kerk. Samen te groeien en te ontwikkelen, zodat we het beste uit ons leven kunnen halen en zo een verschil kunnen maken in de wereld om ons heen. ‘Kom zoals je bent!’

Momenteel hebben we elke zondag hebben we 2 diensten: om 10.00 uur en om 12.30 uur (speciaal voor kinderen). De diensten duren ongeveer een uur en voldoen aan de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Er kan een beperkt aantal bezoekers per keer aanwezig zijn. Kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen live aanwezig zijn bij Kids Church, samen met 1 ouder per gezin. Bestel voor iedere bezoeker een ticket.

We adviseren je (va. 13 jaar) een mondkapje te dragen wanneer je je verplaatst. Als je bij je stoel bent, kun je je mondkapje afzetten.

Coronaprotocol City Life Church Den Haag

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

City Life Church Den Haag

Soestdijksekade 343

2574AL Den Haag

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen