Building G100 Event 2019

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

De Woonindustrie

1 Symfonielaan

3438 EW Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het Building G100 Event is de vakbeurs voor gebouwautomatisering en -managementsystemen. De centrale thema's van dit jaar zijn:
Smart Buildings | Adaptive Buildings | Duurzaamheid | GBS as a service


Building G100 Event

Het Building G100 Event bestaat uit 4 basis elementen:

PLAZA

Building G100 Event vindt plaats in een groot winkelcentrum. De binnenplaats noemen we de plaza. Op deze plaza tonen onze exposanten en partners hun nieuwste innovaties op het gebied van Gebouwautomatisering en Smart Buildings. Bezoekers kunnen hier hun specifieke vragen stellen aan de verschillende aanwezige specialisten en kunnen terecht voor een gratis hapje en een drankje.

HUISKAMER

De winkels die om de plaza heen liggen zijn ingericht als “huiskamers”. Hier geven Business Partners ieder half uur een presentatie in een kleine intieme setting van maximaal 10 bezoekers. Hiermee stimuleren we de interactie tussen vraag en aanbod op een actieve manier. Bezoekers kunnen samen met de partners sparren over hun uitdagingen en mogelijke oplossingen.

THEMA’S

De 4 centrale thema’s van dit jaar zijn: Smart Buildings, Adaptive buildings, Duurzaamheid en GBS as a service. Business Partners geven hier ieder half uur presentaties over in de huiskamers. Zij vertellen over de innovaties waar ze mee bezig zijn, hoe zij omgaan met duurzaamheid en/of wat zij kunnen betekenen op het gebied van systeemintegratie. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden om de presentaties bij te wonen, maar kunnen ieder half uur aanschuiven aan tafel.

APP

Nieuw dit jaar is de Building G100 Event App. Hiermee kunnen alle deelnemers en partners zowel voor, als tijdens en na het event: zien wie zich voor het event hebben ingeschreven, contact met elkaar leggen, vragenstellen en afspraken maken, het programma met de sprekers inzien, de plattegrond met partners raadplegen en het laatste nieuws over Building G100 Event volgen. De App is overigens zowel via mobiel (Play -en Appstore) als online te benaderen. Alle deelnemers krijgen automatisch toegang tot de Building G100 Event App.

Kijk voor meer info over het programma en de sprekers op de website van BuildingG100 Event!

Building G100 Event

Datum en tijd

Locatie

De Woonindustrie

1 Symfonielaan

3438 EW Nieuwegein

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen