Gratis

BuitenBoekStart – de berenspecial 17 juli

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

CODA Apeldoorn

299 Vosselmanstraat

7311 CL Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
BuitenBoekStart – de berenspecial

Over dit evenement

Van Reekumplein (binnenplein bij CODA Café) | Vrijdag 17 juli en woensdag 22 juli van 10.30 tot 11.00 uur | 0-4 jaar | Gratis activiteit

Reserveer hier voor deze activiteit om zeker te zijn van een plekje. I.v.m. maatregelen omtrent corona hanteren wij een maximum van 10 kinderen per BuitenBoekstart. Op deze manier kunnen we garanderen dat ouders voldoende afstand van de andere deelnemers kunnen houden. Je kunt ook langskomen op de dag zelf, maar hierbij geldt dat er alleen plek is als het maximum van 10 kinderen nog niet is bereikt.

BoekStart Inloop verhuist naar buiten deze zomer met een speciale editie waarbij de knuffel(beer) van je kind centraal staat. Samen gaan we berenbingo spelen, voorlezen aan knuffels en samen bekende berenliedjes zingen.

Samen met je baby of peuter plaatjes bekijken en verhaaltjes vertellen is niet alleen goed voor de taalontwikkeling, maar verhoogt ook de concentratie en versterkt de band tussen ouder en kind. Ook is uit onderzoek gebleken dat kinderen al vanaf 6 maanden woordjes herkennen - nóg een reden om voor te lezen dus.

Maar hoe lees je eigenlijk het beste voor en welke boekjes passen het beste bij jou en je kind? Ontdek hoe leuk voorlezen kan zijn tijdens BoekStart.

Hoe ziet het programma eruit?

BoekStart begint met voorlezen uit een van de prachtige kinderboeken uit de CODA collectie. Vervolgens wordt onder het genot van een kopje koffie of thee en limonade gepraat over voorlezen thuis en beantwoorden wij al je vragen. Je doet op deze manier nieuwe voorleesideeën op en kun je eigen ervaringen delen met anderen.

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

CODA Apeldoorn

299 Vosselmanstraat

7311 CL Apeldoorn

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen