Gratis

Bundelpresentatie Laatste Kind onder de Zon

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Galerie Café Leidse Lente

Haagweg 4

2311 AA Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement
ik ga mijn bundel presenteren en dat wordt gezellie

Over dit evenement

Let op: de toegangsbewijzen zijn gratis, maar niet waardeloos. Als je besluit tóch niet te komen, laat dit dan weten via info@reneoskam.nl of bied ze aan in het Facebookevenement zodat een ander er gebruik van kan maken!

In de twee jaar na het publiceren van mijn tweede bundel, Safari door de Kosmos, schreef ik circaminus 400 nieuwe gedichten. Na een zeer strenge selectieprocedure zijn er van die 400 gedichten exact 144 overgebleven om een geheel nieuwe bundel mee te maken. Naast deze 144 gedichten zijn er 11 korte verhalen en 7 illustraties in de bundel gekomen, samen goed voor 192 pagina's leesplezier. De bundel is net als voorgaande bundels vormgegeven door Tim Juffermans. Zelf ben ik heel gelukkig met eindresultaat en wil hem dan ook heeeeeel graag officieel aan jullie presenteren.

De bundel wordt gepresenteerd op donderdag 26 september in de Leidse Lente in Leiden (daar waar Bij Wijze van Spreken ook altijd is).

Om van deze avond één knettergek feest te maken zullen er voorafgaand aan de officiële presentatie optredens zijn van niemand minder dan Jesse Laport, Teddy Tops en Tom Hofland.

Het bijwonen van de presentatie kan alleen met geldig toegangsbewijs!

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Galerie Café Leidse Lente

Haagweg 4

2311 AA Leiden

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen