€ 15 – € 35

Meerdere data

Burlesqueshow: We're bringing Sexy Back

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Club Rouge

75B Stratumseind

5611 ER Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Rouge brengt een verrassende sexy Burlesque show “We're Bringing Sexy Back” geproduceerd door: Elles de Graaf en Louisa Verwoert. De Rouge Girls brengen samen met onze crooner een schitterende Burlesque en variety show.

De show, “We're Bringing Sexy Back” wordt uitgevoerd in een intieme club welke onlangs geheel verbouwd in steampunkstijl. Een perfecte locatie om de optredens van heel dichtbij te beleven maar ook een omgeving die zorgt voor veel close-up en de persoonlijke interactie met de dansers, die opgaan in de menigte.

De show is gevuld met muziek die een beroep doen op ieders smaak, door de verscheidenheid aan stijlen kan elke danser haar unieke talenten uiten.

De show is een mix van sexy en spectaculaire choreografieën, hilarische Burlesque acts en de meest intrigerende old school Burlesque dans.

Om het publiek een kans te geven om af te koelen tussen de swingende nummers, zal onze Schotse zanger Ewan Mack u versteld doen staan met zijn unieke stem. De show houdt je aandacht vast vanaf de eerste minuut tot aan het einde en is een absolute ‘must see’!

Na afloop van de show is er een afterparty tot 04.00 uur, waar onze DJ's en dansers zullen swingen op beats van toen en nu.

Rouge biedt u een complete avond uit in een stijlvolle Steampunk omgeving.

Delen met vrienden

Locatie

Club Rouge

75B Stratumseind

5611 ER Eindhoven

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen