€ 50

Business Academy Helmond Sport

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Lavans Stadion

Sportpark de Braak 7

5703 DX Helmond

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Gezond Presteren.

Een unieke combinatie van inspiratie en ontwikkeling.

Direct in gesprek met onder ander Frank de Boer, Maartje Paumen en Thomas Dekker.

De Business Academy Helmond Sport is gericht op het versterken van de zakelijke netwerken in en rondom Helmond.

Deze Business Academy versterkt het zakelijk netwerk van Helmond Sport en regio Helmond en ontwikkelt kennis en inzichten op succesvol presteren.

Helmond Sport is altijd al gericht op het versterken van de zakelijke netwerken. Met dit evenement wordt het netwerken naar een nieuw niveau gebracht. Deelnemers van de Business Academy Helmond Sport kunnen op verschillende momenten actief in contact komen met elkaar, ervaringen uitwisselen en nieuwsgierig zijn naar uitdagingen en kansen en leren.

Het thema van het Kick-off-event is: Gezond Presteren. De komende jaren zal Gezond Presteren een terugkerend thema zijn binnen veel organisaties.

De Business Academy Helmond Sport zal de topsportmentaliteit naar het bedrijfsleven brengen. We verwachten niet dat de medewerkers van de bedrijven uit de Businessclub als topsporters gaan leven, dus ze hoeven geen marathon te kunnen lopen, een vetpercentage van 4,5% te hebben of iedere dag worteltjes en sla te eten.


De eerste stap is bewustwording.

Gezond Presteren staat onder andere voor:

  • een goede werksfeer
  • collegialiteit
  • intrinsieke motivatie
  • laag ziekteverzuim
  • goed leiderschap
  • een cultuur waarbinnen mensen zichzelf kunnen ontwikkelen.

Mentaal en fysiek fitte medewerkers dragen daar zeker aan bij.

Tijdens deze Business Academy zullen onder andere zes korte workshops gegeven worden. Ook zullen deelnemers in contact komen met (oud)topsporter.

Aangereikt door inspirerende presentaties en activiteiten in samenwerking met onder andere Frank de Boer, Maartje Paumen, Thomas Dekker en gespreksleider Joost Leenders (Topcoach van De Talentenacademie).

Deze Business Academy Helmond Sport wordt een interactieve event dat de basis vormt voor een programma in het seizoen 2018 – 2019. Met opleidingen en workshops voor alle zakelijke netwerken rondom Helmond Sport.

De aangegeven eindtijd van dit evenement is exclusief wedstrijd Helmond Sport - RKC Waalwijk (19:45).

Leon Vlemmings, Algemeen Directeur Helmonds Sport
"In de sport gaat het om het leveren van topprestaties, de wil om de beste te zijn, jezelf continue te verbeteren en teamwork. Vele kernwaardes die ook gelden in het bedrijfsleven. Preventief inspelen op gezondheid en vitaliteit kunnen dan ook net dat verschil maken tussen winnen en verliezen. De kracht van Helmond Sport zit in verbinden. De wijze waarop mensen elkaar vinden, elkaar versterken, interacties aangaan en samenwerken! Kortom, Helmond Sport draagt graag bij aan een vitale organisatie".

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Lavans Stadion

Sportpark de Braak 7

5703 DX Helmond

Netherlands

Kaart bekijken

Beleid voor refunds

Restituties tot 1 dag voor evenement

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen