Verkoop beëindigd

Business Accelerator Bootcamp

Evenementgegevens

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

B.Building

Johan Huizingalaan 763A

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Vrienden die gaan
Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Business Accelerator® Bootcamp // Twee inspirerende dagen in het teken van versnelde bedrijfsgroei // met oa. Sander Klos (IENS.nl) - Fons Houtkamp (COTY)

vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober 2017 // B.building Amsterdam // gratis entree // €23,50 per dag voor catering (lunch, koffie, thee)

Inspiratie opdoen? Bedrijfsgroei realiseren? Je bedrijf beter organiseren? Investeerders aantrekken? Bedrijf verkoopklaar maken? Netwerken met start-ups, scale-ups en investeerders?

Het Bootcamp is een sensationele seminar/workshop cross-over van 2 dagen in workout-vorm, waarin we onze unieke Business Accelerator® Formule voor zoveel mogelijk ambitieuze ondernemers beschikbaar maken. Het Bootcamp geeft jou als ondernemer zoveel mogelijk concrete, implementeerbare inzichten voor de verdere groei en ontwikkeling van jouw bedrijf. Gratis beschikbaar, toegankelijk voor iedereen.

Om versnelde groei voor zoveel mogelijk ondernemers beschikbaar te maken, hebben we een nieuwe, toegankelijke, makkelijk toepasbare formule ontwikkeld: de Business Accelerator® Formule. Deze formule is universeel en voor vrijwel iedereen geschikt. We denken dat we hiermee echt het zakelijke 'ei van Columbus' hebben uitgevonden. Vergelijk ons met Ikea: gemakkelijk, effectief, goedkoop, door iedereen te implementeren, toepasbaar in de meeste ondernemingen en strevend naar zoveel mogelijk zelfstandigheid.

Wat bereik je met het Bootcamp?
In het Business Accelerator® Bootcamp wordt je in een intensief programma gedurende twee dagen getraind om te denken als een 'scale-up'. Het Business Accelerator® Bootcamp geeft je een helder beeld van a) hoe je er nu voor staat met je bedrijf b) hoe je versneld kunt groeien c) welke factoren je bedrijf meer waard maken en d) wat je moet doen om investeerders aan te trekken of een succesvolle verkoop te realiseren.

We gaan tijdens deze twee intensieve dagen de essentie van de Business Accelerator® Formule aan je overbrengen, zodat je na het Bootcamp de formule zelf binnen je bedrijf kan implementeren. Dit brengt structuur in je bedrijfsgroei en geeft je een roadmap naar verdere professionalisering en uitbouw van je bedrijf. Waarbij je risico's verlaagt, je concurrentiepositie verbetert en een steviger bedrijf neerzet.

Zo pluk je niet alleen de vruchten van een verhoogd resultaat op de korte termijn, maar laat je de investeringen binnen je bedrijf langdurig renderen en vaar je een toekomstbestendige koers. Met een verlaagd risico en een verhoogd rendement. Hoe cool is dat.

Natuurlijk is groei in omzet, winst en waarde het gevolg ervan, maar we vinden het veel belangrijker dat duurzame, bijzondere en wereldverbeterende producten, diensten en initiatieven de optimale support krijgen om te groeien. Daar wordt niet alleen jouw business, maar ook de wereld beter van. Positieve impact is dus ons belangrijkste motief.

Wat omvat het Bootcamp?

Het Bootcamp heeft de volgende onderdelen en inhoud:

  • Een sensationele seminar/workshop cross-over van 2 dagen in workout-vorm.
  • Een ideale reset die je op een andere manier naar je onderneming laat kijken en je gaat laten denken als een 'scale-up'!
  • Een blauwdruk voor versnelde groei met daarin de belangrijkste thema's, zoals strategische marketing, organisatie en samenwerking, optimale schaalbaarheid, waardebepaling, waardeopbouw en optimale verkoopbaarheid.
  • Bewezen strategische instrumenten die uitblinken in eenvoud en toepasbaarheid.
  • Je gaat zelf aan de slag met enkele van de meest belangrijke instrumenten voor jouw business - in bootcamp-vorm.
  • Je doet een schaalbaarheidstest met groei-validatie: hoe staat je onderneming er nu voor en waar liggen je beste groei-opties?
  • Je leert kijken als een investeerder naar je eigen bedrijf - wat is het nu waard en hoe kan ik nieuw kapitaal aantrekken?
  • We laten inspirerende business cases zien over versnelde groei en de uitdagingen en oplossingen daarbij.
  • Leren innoveren door de interactie met andere ondernemers is van hoge waarde, zonder bijkomende kosten: kortom onbetaalbaar.
  • Het programma is op een bijzondere locatie, is goed verzorgd en biedt genoeg ruimte om te netwerken met andere ambitieuze ondernemers.

Wat zijn de details?
Het Bootcamp wordt gehouden op vrijdag 16 en zaterdag 17 juni 2017 in het B.Building te Amsterdam. We bieden het Business Accelerator Bootcamp gratis aan. Hiervoor volg je twee dagen zonder kosten voor training of locatie dit intensieve en waardevolle seminar.

Omdat we willen dat je je met focus kunt concentreren op het programma en er voor jezelf het maximale uit haalt, bestellen we voor iedereen een catering-pakket voor twee dagen. Zo hoef je tijdens het programma niet op zoek naar een broodje en kan er tijdens de lunch nog eens worden doorgepraat met andere deelnemers. Vooraf wordt de catering door ons bij B.Building besteld (lunch, koffie, thee, etc). Wij bieden dat op onze beurt aan tegen kostprijs: €47,= per deelnemer voor twee keer lunch plus koffie / thee.

Ambitieus? Kom naar het Bootcamp en breng je bedrijf naar versnelde groei.


Het Business Accelerator® Bootcamp wordt mogelijk gemaakt door de volgende partners // MKB Den Haag // Triceps Talentontwikkeling // Venture Lawyers // Volta Ventures // Small Business Monitor // Business Accelerator // Genius Whale // B.Building

Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

B.Building

Johan Huizingalaan 763A

763A Johan Huizingalaan

1066 VH Amsterdam

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen