Gratis

Business As Mission: BAM Congres

Evenementdetails

Deel dit evenement

Datum en tijd

Locatie

Locatie

Wijnstraat 117

117 Wijnstraat

3311 BT Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Beschrijving van het evenement

Beschrijving

Het BAM conress is bedoeld voor zakenmensen, academici en mensen die Business as Mission al uitvoeren. Business as Mission introduceert een visie op zakendoen die de afgelopen twee decennia wereldwijd steeds concreter vorm krijgt. Een visie gebaseerd op de Bijbel, met als trefwoorden gerechtigheid, waardigheid en heelheid. Waarin relaties centraal staan en het evangelie zowel leidraad is, als mag worden doorgegeven.

Het congres biedt handvatten aan ondernemende mensen binnen en buiten de kerk. Die hoop en perspectief willen brengen in de wereld. Zowel in ontwikkelingslanden als dichter bij huis, tot in hun eigen wijk. Omdat ze geloven dat de kerk midden in de samenleving behoort te staan.

Business as Mission laat zien hoe een bedrijf positieve verandering in de samenleving kan bewerken. Tijdens het congress zal dit geilllustreerd worden met inspirerende praktijkverhalen van zakenmensen, kerkplanters, ontwikkelingswerkers, zending- en kerkleiders als Mark Polet, Kees de Zwart, Robert Andrews, Klaas Evers, James Thomas, Wim Kater.

CBMC is partner van BAM.

Tickets zijn alleen te verkrijgen op https://bamcongress.eu/


Delen met vrienden

Datum en tijd

Locatie

Wijnstraat 117

117 Wijnstraat

3311 BT Dordrecht

Netherlands

Kaart bekijken

Sla dit evenement op

Evenement opgeslagen